Ποιος είδε την Σοφία Βιογιατζάκη και δεν την φοβήθηκε - «Αυτό είναι ανθρωποφαγικό, τρελό, τραγικό»

Ξέσπασε η ηθοποιός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ποιος είδε την Σοφία Βιογιατζάκη και δεν την φοβήθηκε - «Αυτό είναι ανθρωποφαγικό, τρελό, τραγικό»

Την Σοφία Βογιατζάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής του Happy Day. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς με αφορμή τις καταγγελίες και ξέσπασε, ειδικά κατά συναδέλφων της.

Το ξέσπασμα της Σοφίας Βογιατζάκη

«Δεν μου αρέσει καθόλου όλο αυτό που γίνεται στην τηλεόραση και στο Instagram και στο Facebook. Δηλαδή είναι πολύ μεγάλη ευθύνη το να βγεις, να έχεις δημόσιο βήμα και να πεις την γνώμη και την άποψη σου», ανέφερε αρχικά.

«Όχι, αγάπη μου. Οι ηθοποιοί δεν είμαστε για να λέμε την γνώμη και την άποψη μας επί παντός επιστητού. Οι ηθοποιοί είμαστε για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Ξαφνικά όλοι βγαίνουμε, κρίνουμε όλοι την γνώμη όλων, την άποψη όλων και κουνάμε τα δαχτυλάκια ο ένας στον άλλον. Αυτό είναι ανθρωποφαγικό, τρελό, τραγικό», συνέχισε.

«Στα social media μπορεί ο καθένας να βγει και να γράψει ότι θέλει και έχουμε καταλήξει σε τι; Όλο αυτό κάνει καλό στο θέατρο;» ολοκλήρωσε η ηθοποιός που έκραξε τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Ράγισε καρδιές» η Σοφία Βογιατζάκη λίγες ημέρες πριν το ξέσπασμα της

Σε μία πολύ ξεχωριστή εξομολόγηση αποφάσισε να προχωρήσει η Σοφία Βογιατζάκη στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν, σχετικά με τη μεγάλη επιθυμία της να γίνει μανούλα, υιοθετώντας ένα παιδάκι.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στο θεσμό της οικογένειας, κάτι που φάνηκε στις δηλώσεις που έκανε για τον χαμό της μητέρας της. Η ίδια δεν έχει παντρευτεί και όπως εξηγεί, το γεγονός αυτό αποτελεί εμπόδιο στο να προχωρήσουν οι διαδικασίες της υιοθεσίας.

Παιδί θα ήθελες να κάνεις;

Όχι, δεν θέλησα ποτέ. Δεν το έκανα στην ηλικία που μπορούσα οπότε δεν θα το κάνω και τώρα. Αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά, όλα τα ανίψια μου, τα βαφτιστήρια μου, τα παιδιά των φίλων μου, τα παιδιά όλου του κόσμου. Δεν θέλησα ποτέ να διαιωνίσω το είδος, δεν μου χτύπησε ποτέ το καμπανάκι.

Σοφία Βογιατζάκη υιοθεσία

Να υιοθετήσεις ένα παιδί το έχεις σκεφτεί;

Θα ήθελα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί. Ωστόσο, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ειδικά αν είσαι μόνη σου και ανύπαντρη. Εδώ ζευγάρια φιλικά μου, προσπαθούν χρόνια και τους αντιμετωπίζουν λες και είναι οι χειρότεροι εγκληματίες του πλανήτη. Συνεντεύξεις, κοινωνιολόγοι, ξανά και ξανά. Λες θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί και τα βρίσκεις όλα βουνό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο στην Ελλάδα με τη γραφειοκρατία και το τυπικό.