«Όταν είδα τον Αλέξη Γεωργούλη είπα αυτόν βρήκατε;»

Γνωστή ηθοποιός απαντά για την συμμετοχή της στην σειρά «Είσαι το ταίρι μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όταν είδα τον Αλέξη Γεωργούλη είπα αυτόν βρήκατε;»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού παραχώρησε η Σοφία Βογιατζάκη. Η ίδια μίλησε για την συμμετοχή της στην σειρά «Είσαι το ταίρι μου» αλλά και τον Αλέξη Γεωργούλη.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη για τον Αλέξη Γεωργούλη

«Είσαι το ταίρι μου», τεράστια τηλεοπτική επιτυχία, η οποία μάλιστα παιζόταν και πρόσφατα ξανά. Ευλογία να έχεις τέτοιο ξεκίνημα στην καριέρα σου;

Δεν είναι απλά ευλογία, είναι το jackpot σε μορφή σίριαλ. Από κάθε άποψη. Από άποψη σεναρίου, ομάδας, παραγωγής, χημείας των ανθρώπων που δουλεύαμε μαζί. Έχω κρατήσει φιλίες από τότε, που θα τις έχω μέχρι τα βαθιά μου γεράματα. Σχέσεις ουσίας, που τις θεωρώ οικογένειά μου. Πολύ ευτυχισμένη συγκυρία. Ήταν και η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά και έγινα με αυτόν τον τρόπο ευρέως γνωστή. Μου ανοίξανε πάρα πολλές πόρτες. Είμαι ευγνώμων και νιώθω τυχερή.

Αν γινόταν remake, θα πήγαινες;

Εννοείται με χαρά! Αρκεί να μην μπω πάλι 22 ώρες στο αεροπλάνο να πάω στην Αυστραλία. Ας πάω μέχρι την Αίγινα, που είναι δίπλα.

Με τον Αλέξη Γεωργούλη ξανά συναντήθηκες στο τηλεπαιχνίδι «Joker». Πες μου, όταν τον πρωτοείδες στο σίριαλ, τι σκέφτηκες;

Ό,τι σκέφτηκαν όλοι, όταν είδαν τον Αλέξη. Είπα οκ… αυτόν βρήκατε; (γελάει). Κούκλος, πολύ γοητευτικό παιδί. Το θέμα βέβαια με τον Αλέξη είναι ότι είναι τόσο καλό πλάσμα, που από κάποιο σημείο κι ύστερα, σταματάς να στέκεσαι στην εμφάνιση. Σε κερδίζει τόσο πολύ όλο το υπόλοιπο, που η ομορφιά του είναι το τελευταίο που σε απασχολεί. Η ίδια μάλιστα μίλησε και για την θέληση της να υιοθετήσει παιδί.

Σοφία Βογιατζάκη συνέντευξη στον Αλέξη Γεωργούλη

«Όσο δύσκολο είναι να παίξεις σε παράσταση μετά από απώλεια,τόσο είναι και θεραπευτικό»

Η ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στην κάμερα του Love it και αποκάλυψε την απώλεια που της έχει στοιχίσει εδώ και πολλά χρόνια.

“Τώρα ο έρωτας δεν παίζει κανέναν ρόλο στη ζωή μου. Ούτε ερωτευμένη είμαι, ούτε κάποια σχέση έχω. Δεν είμαι πάντα τόσο αλέγκρα μη νομίζεις. Είμαι επικοινωνιακή αλλά δεν είμαι κοινωνική. Είμαι λίγο εσωστρεφής και μονότονη, δεν είμαι πάντα η καλύτερη παρέα.

Είναι τόσο δύσκολο να πας να παίξεις σε μια παράσταση μετά από μια απώλεια, όσο και θεραπευτικό. Δηλαδή όταν χάνεις έναν τόσο αγαπημένο σου άνθρωπο και μετά πρέπει να πας να κάνεις τους άλλους να γελάσουν, νομίζω ότι αν δεν το έκανα δεν θα μπορούσα να τη βγάλω. Είσαι για λίγο σε έναν άλλον κόσμο, οπότε είναι και θεραπευτικό.

Δεν την βλέπω στον ύπνο μου, αλλά έχω τη μητέρα μου συνέχεια δίπλα μου, μέσα μου, της μιλάω συνέχεια. Δεν νομίζω ότι αυτό ξεπερνιέται, είναι μια απώλεια που δεν την ξεπερνάς. Έρχεται να σε σημαδέψει για όλη σου τη ζωή” εξομολογήθηκε η Σοφία Βογιατζάκη. Η ηθοποιός έκανε και μια αποκάλυψη για την σειρά «Είσαι το ταίρι μου».