Eurovision 2022: Οι 5 τραγουδιστές - έκπληξη που θέλουν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα

Ονόματα...."βόμβα"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Οι 5 τραγουδιστές - έκπληξη που θέλουν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα

Μπορεί να έχουμε ακόμη καιρό μπροστά μας για την Eurovision 2022, ωστόσο από νωρίς ορισμένοι τραγουδιστές - που κάποιοι είναι... έκπληξη - δήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό Μουσικό Διαγωνισμό.

Με την Στεφανία Λυμπερακάκη πριν μερικούς μήνες να μας βάζει και πάλι στην 10άδα, έπειτα από περίπου 8 χρόνια, το 2022 η χώρα μπαίνει δυναμικά στον διαγωνισμό με σκοπό να κατακτήσει μια καλύτερη θέση και γιατί όχι και την νίκη.

Αυτοί οι τραγουδιστές θα ήθελαν να πάνε Eurovision

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, η Καλομοίρα, ο Good Job Nicky, η Ευαγγελία, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Joanne (Ιωάννα Γεωργακοπούλου) έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για να πάνε στην Ιταλία.

Χαρές για τη Στεφανία Λυμπερακάκη 4 μήνες μετά τη Eurovision

Η Στεφανία Λυμπερακάκη ήταν το κορίτσι που εκπροσώπησε αντάξια την χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision 2021, μιας και μετά από χρόνια κατάφερε να βάλει την Ελλάδα και πάλι μέσα στη κορυφαία δεκάδα.

Σήμερα, η νεαρή τραγουδίστρια συνεχίζει την καριέρα της και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία αφού πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα νέο κομμάτι που έχει γίνει μεγάλο χιτ και στη χώρα μας.

Την ίδια στιγμή, η Στεφανία Λυμπερακάκη δούλεψε και ως παρουσιάστρια στην Ολλανδία, σε ένα από τα πιο γνωστά μουσικά show της χώρας.

Στεφανία Λυμπερακάκη μουσικό show

Αυτή τη φορά, η Στεφανία Λυμπερακάκη σημείωσε μία νέα μεγάλη επιτυχία, μιας και εμφανίστηκε ως guest star στο μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικής της Πολωνίας, το «Wakacyjna Trasa Dwójki».

Το φεστιβάλ έλαβε χώρα στις 30 Αυγούστου και εκεί, η Στεφανία ερμήνευσε το «Last Dance», το τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision καθώς και το νέο χιτ της, «Mucho Calor».

Τον απόλυτο πάταγο έχει κάνει ήδη η Στεφανία Λυμπερακάκη μετά την συμμετοχή της στην φετινή Eurovision με το το τραγούδι της “Last Dance”.