Η γη της Ελιάς: Αυτά είναι τα πρόσωπα - έκπληξη που "εισβάλλουν" στην σειρά του MEGA

Ποιοι είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η γη της Ελιάς: Αυτά είναι τα πρόσωπα - έκπληξη που

Η νέα σειρά του Mega, «Η γη της ελιάς» φαίνεται πως έχει κερδίσει για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς η πλοκή είναι ιδιαίτερη αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης μιλούν από μόνα τους. Έτσι, δυναμικά συνεχίζει την πορεία της κι οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές.

Μάλιστα, στην σειρά αναμένεται να υπάρξουν δύο νέες προσθήκες ηθοποιών. Ο Στέφανος Κυριακίδης θα υποδυθεί τον Ιάκωβο Βρεττάκο, ο οποίος είναι ο μεσαίος από τους αδελφούς στην οικογένεια Βρεττάκου. Ο ίδιος έχει φύγει από τη Μάνη εδώ και χρόνια, ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω του.

Κυριακίδης

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η δεύτερη προσθήκη στην σειρά πρόκειται να είναι αυτή της Μαρίας Φιλίππου. Η ηθοποιός θα υποδυθεί την Μέλπω, που είναι η πρώην σύζυγος του Λυκούργου Μπράτη με τον οποίο χώρισαν πολλά χρόνια.

Η Μέλπω τον παράτησε, μαζί και το παιδί τους που βρισκόταν στην εφηβεία, και πήγε να ζήσει με έναν ταβερνιάρη. Η ίδια θα επιστρέψει και πάλι στην, Μάνη, ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της;

Φιλίππου

Ο Γεωργίου βγήκε στην Ελένη Μενεγάκη και έδωσε «καυτό» spoiler για τη Γη της Ελιάς

Καλεσμένος στη δεύτερη μέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε ο Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην νέα μεγάλη επιτυχία του, τη Γη της Ελιάς που καθημερινά σαρώνει με τα νούμερα τηλεθέασής της στο Mega.

Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουν κυκλοφορήσει αρκετά spoiler ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε από τον σκηνοθέτη της σειράς να της αποκαλύψει αποκλειστικά ακόμα μία εξέλιξη και εκείνος το έκανε!

«Τι θα γίνει όταν μάθουν όλοι για τη σχέση της Ιουλίας με τον Στάθη;

Βλέπω στο twitter έχουν πάρει είδηση και το νέο ζευγαράκι που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια και είναι η Βασιλική και ο Φίλιππος και θα γίνει κοντά στα επόμενα επεισόδια… Η Χάϊδω και η Αρετή θα γίνουν συμπεθέρες…».