Πρωταγωνιστεί στην σειρά Κομάντα και Δράκοι - Αυτός είναι ο ηθοποιός που χρεώνουν ως σχέση στη Δέσποινα Βανδή

Είναι παντρεμένος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωταγωνιστεί στην σειρά Κομάντα και Δράκοι - Αυτός είναι ο ηθοποιός που χρεώνουν ως σχέση στη Δέσποινα Βανδή

Ήταν ο πρώτος που της χρέωσαν ως σχέση λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη! Ωστόσο, εκείνη ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε ποτέ την φήμη αυτή! Η Δέσποινα Βανδή, έχει τον δικό της τρόπο να χειρίζεται διακριτικά κάποια πράγματα, ωστόσο, δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως ούτε κι έχει επαφές με τον συγκεκριμένο άνθρωπο καθώς... είναι παντρεμένος!

Ο λόγος φυσικά για τον Βασίλη Μπισμπίκη που αυτό τον καιρό μονοπωλεί το ενδιαφέρον με την συμμετοχή του στη νέα σειρά του Mega, Κομάντα και δράκοι.

Ποιος είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης που πρωταγωνιστεί στη σειρά Κομάντα και Δράκοι

Γεννημένος στις 29 Οκτωβρίου του 1977 στο Λουτράκι Κορινθίας, ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε από μικρός το… μικρόβιο της υποκριτικής.

Ο πατέρας του, Μιχάλης Μπισμπίκης, ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτρακίου και της Κορίνθου, ενώ διετέλεσε και προπονητής σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες. Πρώτη επαφή του Βασίλη με την υποκριτική ήταν η συμμετοχή του σε σχολικές παραστάσεις και σε τοπική θεατρική ομάδα. Αφότου αποφοίτησε από το Γυμνάσιο, εργάστηκε περιστασιακά ως μπάρμαν και σερβιτόρος, ενώ επί τρία χρόνια υπήρξε γκρουπιέρης σε καζίνο. Σε ηλικία 25 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα όπου και σπούδασε υποκριτική.

Το 2020 ο Βασίλης Μπισμπίκης ως Μάνος Βόσκαρης, ο σκληρός της σειράς Άγριες Μέλισσες θα είναι εκείνος όπου το κοινό θα… λατρέψει να μισήσει, μίας και ο φόβος και η ενοχή ήταν άγνωστες για εκείνος λέξεις.

Βόσκαρης Μπισμπίκης Δέσποινα Βανδή

Στην προσωπική του ζωή, ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο. Η οικογένεια προσπαθεί να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον ηθοποιό να αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή.

Βασιλης Μπισμπίκης

Ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά…

Ο χήρος πατέρας του 10χρονου Γιώργου, της 16χρονης Ναυσικάς και του Αλέξανδρου, 6 ετών. Πήρε μετάθεση στο Καλοχώρι Κρήτης ως αστυνομικός με στόχο να περάσει περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του σε ένα ήσυχο μέρος. Είναι άνθρωπος της λογικής που θέλει να προσφέρει στην οικογένειά του τα πάντα, αλλά δεν του είναι εύκολο να τους δείχνει την κατανόηση που πραγματικά χρειάζονται.