Εκείνη 37 εκείνος 68 και... - Αποκλειστικές φωτογραφίες από την συνοδό του Ανδρέα Φουστάνου!

Έχουν περισσότερο από 30 χρόνια διαφορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνη 37 εκείνος 68 και...  - Αποκλειστικές φωτογραφίες από την συνοδό του Ανδρέα Φουστάνου!

«Είμαι γεννηθείς το 1951. Σχέση με συνομήλικη ή μεγαλύτερη γυναίκα έκανα όταν ήμουν 28 χρόνων. Η τωρινή μου σύντροφος είναι νεότερη, έχουμε διαφορά 30 κάτι χρόνια. », είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ανδρέας Φουστάνος.

Λίγο καιρό μετά ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τον απαθανάτισε με την... Βίκυ Μυλωνά (ετών 37) στο θέατρο Άλσος. Λέτε να είναι αυτή η τωρινή; Γιατί αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ήταν και πρώην!

Η εντυπωσιακή Βίκυ και ο πλαστικός χειρουργός, χώρισαν το 2010. Να σημειωθεί ότι την είδαμε και στο My Style Rocks!

Αυτή είναι η συνοδός του Ανδρέα Φουστάνου

Ανδρέας Φουστάνος

Ανδρέας Φουστάνος σύντροφος

«Ο πρώην μου με παρακολουθούσε και με κλείδωνε στο σπίτι»

Η πρώην σύντροφος του Ανδρέα Φουστάνου, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε η ίδια, όταν βρέθηκε θύμα μιας κακοποιητικής σχέσης.

Ειδικότερα μιλώντας στην εφημερίδα Secret η Βίκυ Μανώλη αποκάλυψε:

«Πριν από μερικά χρόνια, γνώρισα ένα αγόρι το οποίο φαινόταν πολύ καλό παιδί, χαμηλών τόνων και πολύ δοτικός. Στην αρχή ήταν όλα όμορφα και ωραία, μέχρι που ήρθε η στιγμή που είδα έναν άλλον άνθρωπο.

Αρχικά μου χάκαρε το κινητό, είχε όλους τους κωδικούς μου στα social media και παρακολουθούσε όλες τις συζητήσεις. Ακόμα και αν αυτό ήταν κάτι για δουλειά.

Ερχόταν ξαφνικά σε εξόδους που έκανα με φίλες μου για να διαπιστώσει αν όντως του λέω αλήθεια. Έφτασε στο σημείο κάποια βραδιά να είναι κάτω από το σπίτι μου για να δει αν θα βγω κρυφά, χωρίς να το ξέρει.

Η κατάσταση ξέφυγε όταν του είπα “μαζεύω τα πράγματά μου και φεύγω”. Τότε δεν με άφησε να φύγω και κλείδωσε την πόρτα για να μείνω μέσα στο σπίτι.

Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα, γιατί δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Ευτυχώς, έπειτα από λίγες ημέρες βρήκα την ευκαιρία να φύγω από το σπίτι και, όσο κι αν επέμενε, προχώρησα τη ζωή μου».