Τραγική φιγούρα η μητέρα της Ντόρας - «Το παιδί μου θέλω, δεν θέλω τίποτα άλλο»

«Οι γονείς του έχουν μια ευθύνη πιστεύω εγώ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τραγική φιγούρα η μητέρα της Ντόρας - «Το παιδί μου θέλω, δεν θέλω τίποτα άλλο»

Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο η είδηση πως σημειώθηκε άλλη μια γυναικοκτνία στην Ρόδο με θύμα μια 31χρονη. Από τότε, τραγική φιγούρα παραμένει η οικογένειά της καθώς από την μια μέρα στην άλλη χάσανε την αγαπημένου της.

Να τονίσουμε πως η Ντόρα δολοφονήθηκε στην μέση του δρόμου από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της. Η μητέρα της νεαρής παραμένει σοκαρισμένη, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» καθώς ζητά πίσω το παιδί της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μας έκοψε το νήμα της ζωής. Τα όνειρά της, τα όνειρά μας. Το παιδί μου ήταν φιλόλογος, περίμενε έναν διορισμό και για να διοριστεί έκανε μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής εξ αποστάσεως Κύπρου. Πέρασε με άριστα το πρώτο εξάμηνο και στις 27 Σεπτεμβρίου θα ξεκινούσε το δεύτερο».

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Ήταν ένας δεσμός κάποιων μηνών και έβγαιναν για λίγες ώρες μόνο ή τα σαββατοκύριακα. Μετά αποφάσισαν να μείνουν μαζί.

Ήθελε και αυτή να μείνει λίγο στον χώρο της. Νοίκιασαν σπίτι, έμειναν μαζί και τώρα, μόλις έκλεισε η πόρτα, άρχισαν αυτά τα περίεργα, τα παλαβά. Οπότε το παιδί λέει δεν βλέπω να γίνεται κάτι θα επιστρέψω σπίτι μου».

Για το τι τον έκανε να φτάσει σε αυτό το σημείο, δήλωσε: «Εγώ πιστεύω ότι δεν άντεξε να μείνει μακριά. Είπε τέλος η κόρη μου και είναι τέλος. Αυτός πρέπει να ήταν ερωτευμένος μαζί της και λέει “Δεν έχεις εμένα, δεν θα σε έχει κανένας”. Μια μέρα, την προηγούμενη είδε ότι την παρακολούθησε και το μεσημέρι την έφαγε».

Για τις καταγγελίες των πρώην συντρόφων του: «Αυτά που ακούμε τώρα από τις πρώην του, δεν είχε ιδέα το παιδί μου». Όσον αφορά στους γονείς του δολοφόνου: «Οι γονείς του έχουν μια ευθύνη πιστεύω εγώ. Εφόσον ήξεραν το παιδί τους τι είχε, έπρεπε να πούνε άσε τη Δώρα να φύγει.

Για έναν κομπλεξικό χάθηκε. Αυτός ο άνθρωπος το είχε μέσα στο μυαλό του πώς θα το κάνει, και αυτό φάνηκε από τις προηγούμενες σχέσεις που είχε». «Θέλω να ξέρω ότι το παιδί μου ζει, αυτό ελπίζω και θέλω να έχω σημάδια μέσα στο σπίτι. Το παιδί μου θέλω, δεν θέλω τίποτα άλλο».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του θύματος από την Ρόδο

Έγκλημα στην Ρόδο: Σήμερα η κηδεία της Ντόρας - Τι ώρα και που

Σήμερα το απόγευμα στις 4 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κάτω-Ρόδου θα γίνει η κηδεία της αδικοχαμένης Ντόρας Ζαχαριά που έμελλε να πέσει θύμα του αρρωστημένου μυαλού του 40χρονου πρώην συντρόφου της, ο οποίος την σκότωσε σε στημένη ενέδρα λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της με την κυνηγετική του καραμπίνα και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Απαρηγόρητοι οι γονείς της αλλά και όλοι οι δικοί της άνθρωποι, δεν μπορούν να πιστέψουν πως το χαμογελαστό κορίτσι, γεμάτο όρεξη για ζωή και αγάπη, δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου με τον πιο φρικτό τρόπο.