Χάρης Ρώμας για Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Μιλήσαμε και μου είπε ότι...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χάρης Ρώμας για Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Μιλήσαμε και μου είπε ότι...»

Στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Χάρης Ρώμας ο οποίος μέσα σε όλα αναφέρθηκε για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου όπου προκάλεσαν μεγάλο σάλο τόσο από τους χρήστες των social, όσο και από τους συναδέλφους της.

Η γνώμη του όσον αφορά τα λεγόμενα της συνεργάτιδάς του είναι ότι δεν ήταν πρόθεσή της να υπερασπιστεί τον Πέτρο Φιλιππίδη και ότι διατύπωσε λάθος την άποψή της χωρίς να ολοκληρώσει τη σκέψη της.

«Γνωριζόμαστε στον χώρο. Η Κωνσταντινίδου και η Καρύδη που έγιναν θέμα είναι γνωστό ότι διέπονται από ηθικές αρχές. Η Ελισάβετ από διολίσθηση ή από λάθος διατύπωση είπε κάτι που δεν στέκει, ότι έχουμε όλοι οι άνθρωποι αδυναμίας. Μιλήσαμε με την Ελισάβετ και μου είπε ότι υπήρξε παραποίηση των λεγομένων της είπε.

Όσο για τη Σοφία Μουτίδου και το τελευταίο της βίντεο στο Youtube που έγινε πόλος έλξης σκληρής κριτικής απάντησε: «Αποφεύγω να βλέπω και να σχολιάζω δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου με το “Καφέ της Χαράς” που δεν έπαιξε δημιουργήθηκαν διάφορες ίντριγκες και θέλω να κρατάω μία απόσταση.

Επειδή δεν το είδα ολοκληρωμένο – και ούτε θέλω – αυτό το το κομμάτι που είδα που λέει ότι οι ομοφυλόφιλοι θέλουν στρέιτ άνδρες δεν ξέρω που απέβλεπε., Δεν έχει δίκιο αυτό πιστεύω».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Χάρη Ρώμα

Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για την προσωπική του ζωή

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος το απόγευμα της Παρασκευής 10/9 στην εκπομπή «Στούντιο 4» το οποίο έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός μέσα σε όλα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή ότι χώρισε μετά από εννέα χρόνια σχέσης.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αγαπάω μεν αλλά δεν ξέρω πόσο ερωτευμένος είμαι και αυτό άλλαξε πρόσφατα. Είναι λιγότερο από έξι μήνες που έχει συμβεί αυτό. Είμαι μόνος μου και είναι κάτι που με βρίσκει χαρούμενο.

Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Αισθάνομαι καλά γιατί κέρδισα πολλά από όλο αυτό, ήμουν πολύ ευτυχισμένος και παραμένω γιατί έχω την αισιοδοξία ότι θα έρθει το καλύτερο. Δεν έχω κλείσει καμία πόρτα. Είμαι έτοιμος να ανοίξω και πόρτα και παράθυρα. Δεν έχω προφτάσει να αναλογιστώ το τέλος μιας σχέσης και αυτό μου κάνει εντύπωση.

Υπήρξε ένας λόγος φυσικά που έγινε αυτό, ύστερα από 9 χρόνια, αλλά δεν θέλω να μιλάω για αυτό γιατί προσβάλλω και το έτερον ήμισυ το οποίο παραμένει από τη δική μου πλευρά μια μεγάλη αγάπη. Πιστεύω, όμως, πως μάλλον τελείωσε».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Χάρη Ρώμα