Ναταλία Γερμανού για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Για ότι λέμε κρινόμαστε και...»

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Για ότι λέμε κρινόμαστε και...»

Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μέσα σε όλα η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον φετινό τηλεοπτικό "ανταγωνισμό" που αναμένεται να έχει το Σαββατοκύριακο.

Επιπλέον, η ίδια σχολίασε και το τελευταίο περιστατικό που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις σχετικά με τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η Ναταλία Γερμανού ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Στη δική μας ζώνη αυτή τη σεζόν θα υπάρχουν πολλοί συναγωνιστές. Αυτό είναι κάτι όμορφο γιατί ο συναγωνισμός κάνει όλες τις εκπομπές καλύτερες, βοηθάει να κάνουμε καλύτερες εκπομπές, ανεβάζει υψηλότερα τον πήχη και οι τηλεθεατές έχουν περισσότερες επιλογές.

Από την εμπειρία μου θα πω πως είναι πολύ ρευστά τα πράγματα τον Σεπτέμβριο. Νομίζω πως το τοπίο ξεκαθαρίζει γύρω στις 20 Οκτωβρίου. Εκεί αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Εκεί αρχίζεις και λες πως έκατσε η μπίλια.

Και συνέχισε λέγοντας: Όσον αφορά τις πολυσυζητημένες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε πως «δεν αφαιρώ από κανέναν ηθοποιό το δικαίωμα να θέλει να στηρίξει τον Πέτρο Φιλιππίδη. Για ότι λέμε, όμως, κρινόμαστε και υπάρχουν συνέπειες».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού

Για την περίπτωση της Κωνσταντινίδου μίλησε επίσης και ο Χάρης Ρώμας

Στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Χάρης Ρώμας ο οποίος μέσα σε όλα αναφέρθηκε για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου όπου προκάλεσαν μεγάλο σάλο τόσο από τους χρήστες των social, όσο και από τους συναδέλφους της.

Η γνώμη του όσον αφορά τα λεγόμενα της συνεργάτιδάς του είναι ότι δεν ήταν πρόθεσή της να υπερασπιστεί τον Πέτρο Φιλιππίδη και ότι διατύπωσε λάθος την άποψή της χωρίς να ολοκληρώσει τη σκέψη της.

«Γνωριζόμαστε στον χώρο. Η Κωνσταντινίδου και η Καρύδη που έγιναν θέμα είναι γνωστό ότι διέπονται από ηθικές αρχές. Η Ελισάβετ από διολίσθηση ή από λάθος διατύπωση είπε κάτι που δεν στέκει, ότι έχουμε όλοι οι άνθρωποι αδυναμίας. Μιλήσαμε με την Ελισάβετ και μου είπε ότι υπήρξε παραποίηση των λεγομένων της είπε.

Όσο για τη Σοφία Μουτίδου και το τελευταίο της βίντεο στο Youtube που έγινε πόλος έλξης σκληρής κριτικής απάντησε: «Αποφεύγω να βλέπω και να σχολιάζω δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου με το “Καφέ της Χαράς” που δεν έπαιξε δημιουργήθηκαν διάφορες ίντριγκες και θέλω να κρατάω μία απόσταση.

Επειδή δεν το είδα ολοκληρωμένο – και ούτε θέλω – αυτό το το κομμάτι που είδα που λέει ότι οι ομοφυλόφιλοι θέλουν στρέιτ άνδρες δεν ξέρω που απέβλεπε., Δεν έχει δίκιο αυτό πιστεύω».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Χάρη Ρώμα