Η Μαρίνα Πατούλη επισκίασε την Μόνικα Μπελούτσι - Φωτογραφήθηκε μαζί με της με στενό μαύρο φόρεμα

Το χτένισμα στο μαλλί της έδωσε άλλον αέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαρίνα Πατούλη επισκίασε την Μόνικα Μπελούτσι - Φωτογραφήθηκε μαζί με της με στενό μαύρο φόρεμα

Ντυμένες και οι δύο στα μαύρα πόζαραν στο φακό με χαμόγελο. Σημειώνεται πως για το διάστημα παραμονής της στην Αθήνα η Μόνικα Μπελούτσι επέλεξε το μαύρο χρώμα σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της. Μάλιστα στο δείπνο που έγινε στο Μουσείο της Ακρόπολης την είδαμε με την ίδια υπέρκομψη ολόσωμη φόρμα που φόρεσε και στη Συνέντευξη Τύπου για τις παραστάσεις ως Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο.

Η κυρία Πατούλη, λοιπόν, που παρακολούθησε και την παράσταση «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις» πριν από δύο μέρες, ανέβασε τη φωτογραφία με την Ιταλίδα σούπερ σταρ στο Instagram.

«Μεγάλη χαρά για εμένα η εμπειρία της γνωριμίας μου με τη Μόνικα Μπελλούτσι» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Μαρίνα Πατούλη.

Τα μαλλιά της πιασμένα σε σινιόν έδινα την απαραίτητη νότα αυστηρότητας στο σύνολο, ενώ φυσικά, δεν έλειψαν και τα πανύψηλα τακούνια, σύμβολο θηλυκότητας.

Η κοινή φωτογραφία Πατούλη - Μπελούτσι

Μαρίνα Πατούλη Μόνικα Μπελούτσι

Να σημειωθεί πως μαύρο σύνολο είχε προτιμήσει και στο Ηρώδειο η Μαρίνα Πατούλη και είχε κλέψει τι εντυπώσεις (δείτε φωτογραφίες εδώ).

Η συνέντευξη της Μόνικα Μπελούτσι στο Νίκο Μουτσινά

Στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά πώς πήρε την απόφαση να πει το μεγάλο "ναι" και να υποδυθεί τη σπουδαία Ελληνίδα υψίφωνο που έγραψε ιστορία στην παγκόσμια όπερα, απάντησε:

"Εμπνεύστηκα από τη διττή προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας, ανάμεσα στην ντίβα και τη σπουδαία γυναίκα αλλά και την ίδια στιγμή μια γυναίκα με απλή καρδιά. Πιστεύω ότι αυτή της η προσωπικότητα δημιουργεί έναν χαρακτήρα τόσο ανθρώπινο και γι’ αυτό πιστεύω ότι ήταν τόσο δυνατή, τόσο θαρραλέα και ταυτόχρονα τόσο ευάλωτη και εύθραυστη".

Η Μόνικα Μπελούτσι δήλωσε επίσης: "Είμαι αυτό που ονειρεύτηκα. Το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός. Ζω το όνειρό μου και είμαι τυχερή που η ζωή μου έδωσε τη δυνατότητα να ακολουθήσω το πάθος μου".

Όταν ήταν νεότερη, είχε ως στόχο την καριέρα της. Τώρα που έχει γίνει πια μητέρα δηλώνει πως αυτή είναι η μόνη της προτεραιότητα: "Όταν ήμουν νέα ήμουν αφοσιωμένη στην καριέρα μου, αλλά τώρα προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου".

Όσο για το αν είναι αυστηρή μαμά μπορούμε να τη φανταστούμε κάλλιστα ως την κλασική Ελληνίδα μάνα: "Οι Ιταλοί είναι σαν τους Έλληνες. Είναι πολύ ήρεμοι και γλυκείς αλλά και πολύ παθιασμένοι".