Το "καρφί" του Στέλιου Ρόκκου για την Ιωάννα Τούνη: «Είχε δίκιο ο γιος μου»

Όλα όσα δήλωσε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το

Μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκε η συνέντευξη του Στέλιου Ρόκκου που έγινε στο Cosmo radio. Μέσα σε όλα ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για την αιχμηρή ανάρτηση που είχε κάνει ο γιος του για την Ιωάννα Τούνη.

Ο Στέλιος Ρόκκος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχε δίκιο ο γιος μου για την Ιωάννα Τούνη. Όταν τον ρώτησα τι έγινε, μετά εντάξει, του λέω όλα καλά. Είχε πάρει ο Δημήτρης το μέρος κάποιων υπαλλήλων, οι οποίοι δεν είναι υποχρεωμένοι ρε παιδί μου να δουλεύουν 14 ώρες.

Έκλειναν κάποια στιγμή, αυτή δεν βρήκε να φάει. Δεν το διάβασα, μου το μετέφεραν, αν δεν είναι έτσι, τότε έχει άδικο. Αν είναι έτσι, τότε έχει πολύ δίκιο ο μικρός»

Και συνέχισε λέγοντας πως: «Δεν έρχομαι πια σε δύσκολη θέση στις συνεντεύξεις, επειδή έχω αφήσει τον εαυτό μου να απαντάει όπως θέλει. Τώρα δεν μασάω να ρίξω και κανένα μπινελίκι».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Στέλιου Ρόκκου

Στέλιος Ρόκκος: Αυτή είναι η νέα του ασχολία

Τελευταία του πράξη στον χώρο της μουσικής ήταν στην καραντίνα που έγραψε ένα τραγούδι για τον κορωνοϊό. Ο Στέλιος Ρόκκος τα τελευταία χρόνια ζει στη Λήμνο και ασχολείται με αυτό που αγαπά, το ξύλο.

Ο Στέλιος Ρόκκος, ένας από τους πιο διαχρονικούς και επιτυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες, μας βάζει στο δημιουργικό χώρο του interior & exterior design, με το Rockwood by Stelios Rokkos, την κατασκευή γλυπτών και χειροποίητων επίπλων από ξύλο.

Rockwood by Stelios Rokkos

Αποκαλύπτοντας ακόμα μία δημιουργική πλευρά του, ο Στέλιος Ρόκκος σχεδιάζει και φιλοτεχνεί στο εργαστήριό του, στη Λήμνο, κομμάτια που αποτελούν μοναδικά έργα τέχνης. Τώρα για πρώτη φορά, ορισμένα από τα εμπνευσμένα έργα τέχνης του Στέλιου Ρόκκου εκτίθενται στο διεθνούς φήμης venue «Principote».

Στέλιος Ρόκκος

Ο Στέλιος Ρόκκος ονόμασε «Keros» τη συλλογή του και την αφιερώνει στο μέρος που ζει και δημιουργεί ο καλλιτέχνης.

Στέλιο Ρόκκο τραγούδι

Στέλιο Ρόκκο ξύλο