Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη διέψευσε είδηση που κυκλοφορεί και προκαλεί σάλο

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη διέψευσε είδηση που κυκλοφορεί και προκαλεί σάλο

Με τον Θέμη Σοφό να ανακοινώνει πως παραιτείται από την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέλαβε την υπεράσπιση του ηθοποιού. Ο δικηγόρος μάλιστα, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Πρωινό. Μεταξύ άλλων λοιπόν, στις δηλώσεις του διέψευσε και μια είδηση που κυκλοφορεί.

Συγκεκριμένα, εξώφυλλο περιοδικού πριν λίγες ημέρες ανέφερε πως ο κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες κάνει αγωγή στην Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η διάψευση του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης που λέγεται ότι σκοπεύει να κάνει μηνύσεις και αγωγές σε ηθοποιούς, στην κ. Παπαχαραλάμπους, στην κ. Δροσάκη και στην κ. Αναστασοπούλου λέω αυτή τη στιγμή δημόσια πως δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο. Το λέω ρητά και κατηγορηματικά ώστε να πάψουν να τροφοδοτούν τη δημοσιότητα με ψευδείς ειδήσεις», αποκάλυψε ο δικηγόρος του.

Όπως συνέχισε μάλιστα ο κ. Δημητρακόπουλος έχει επισκεφθεί τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή και η η ψυχολογική κατάστασή του δεν είναι καλή.

Τι συμβαίνει με την σύζυγο του, Ελπίδα Νίνου μετά την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης;

Μπορεί τις πρώτες εβδομάδες μέσα στην φυλακή, ο Πέτρος Φιλιππίδης να βρισκόταν σε τραγική κατάσταση, ωστόσο με το πέρασμα των μηνών άρχισε να εγκλιματίζεται, ειδικά μετά την απόρριψη του αιτήματος του για αποφυλάκιση (δείτε εδώ το λόγο).

Συνεχώς μάλιστα στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου. Μπορεί φήμες και δημοσιεύματα να την ήθελαν να φεύγει από την Αθήνα αν τελικά δεν αποφυλακιζόταν ο ηθοποιός, τελικά όχι μόνο έμεινε στην πόλη, αλλά τον επισκέπτεται συχνά στις φυλακές τις Τρίπολης.

Από την άλλη, προαυλίζεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος του είχε κάνει πρόταση να συμμετέχει στην θεατρική παράσταση με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Να σημειώσουμε πως την πρόταση του αρνήθηκε ο ηθοποιός, διότι είχε ήδη συσταθεί η θεατρική ομάδα 8 – 10 ατόμων και θεώρησε ότι δεν ήταν σωστό.