Απίστευτο κι όμως αληθινό - Σε αυτή τη σειρά γνωρίσαμε τον «Κώστα» από τον Σασμό

Τότε είχε καστανά μαλλιά και ήταν αγνώριστος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απίστευτο κι όμως αληθινό - Σε αυτή τη σειρά γνωρίσαμε τον «Κώστα» από τον Σασμό

Ο Σασμός έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας τις τελευταίες εβδομάδες. Η νέα επιτυχημένη σειρά του ALPHA, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κατάφερε να κλέψει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού και να σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Ένας από τους χαρακτήρες που μας έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα, είναι αυτός του «Κώστα», τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Γεωργαλάς. Ο Κώστας είναι σύζυγος της Άσπας, ιδιοκτήτης καντίνας και οδηγός φορτηγού. Ζηλεύει την Άσπα, είναι απόμακρος, δυσαρεστημένος με τον εαυτό του και τη ζωή του.

«Όλα ξεκίνησαν από την casting director των Άγριων Μελισσών, τη Μιράντα Ρωσταντή, η οποία με επέλεξε πέρυσι το χειμώνα για το ρόλο του Θανάση, του συζύγου της Μαρίας Μαδούρου, που δολοφονήθηκε από τον Βόσκαρη. Αυτός ο δραματικός ρόλος έγραψε στις καρδιές των τηλεθεατών και με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα. Ο ρόλος του Θανάση ήταν το βήμα για το παρακάτω.

Η Μιράντα Ρωσταντή έκανε το κάστινγκ και για το Σασμό, οπότε μου ζήτησε και πάλι να κάνω δοκιμαστικό για τον Κώστα, το φορτηγατζή, τον καντινιέρη που έχει μπλέξει άσχημα στη ζωή του», είχε πει χαρακτητριστικά πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή του για τον ρόλο του στον Σασμό.

Εκεί γνωρίσαμε τον «Κώστα» του Σασμού

Μπορεί να προσπαθείτε εδώ και μέρες να θυμηθείτε λοιπόν από πού ξέρετε τον Δημήτρη Γεωργαλά και εμείς, ή μάλλον το Twitter, είναι εδώ για να δώσει την απάντηση.

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άκρως Οικογενειακόν», όπου υποδύθηκε τον οδοντίατρο που είχε ερωτευτεί την Αφροδίτη.

Ασύλληπτο spoiler για τον Σασμό - Ο δολοφόνος του Στεφανή είναι...

Ο Στρατής Χατζησταματίου, ο τηλεοπτικός Μανόλης, της σειράς του Alpha, «Σασμός», που σημειώνει νούμερα "φωτιά" στην τηλεθέαση, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε spoiler για τον δολοφόνο του Στεφανή, του οποίου η κηδεία έκανε χαμό στο twitter.

«Θα χρειαστεί να κάνουν λίγο υπομονή οι τηλεθεατές, ώσπου να αποκαλυφθεί το μυστικό της δολοφονίας του Στεφανή. Δεν θα μαρτυρήσει εύκολα τον δολοφόνο στην αστυνομία. Κάποια στιγμή, όμως θα λυγίσει», ανέφερε αρχικά.

«Αυτό το μυστικό αποτελεί πολύ βαρύ φορτίο, για τον ίδιο που το γνωρίζει και γι αυτόν που θα το μάθει. Ο Μανόλης είδε έναν άνθρωπο πολύ γνωστό του, πολύ κοντινό και σε εκείνον και στον Νικηφόρο» σημείωσε.

«Ο Μανόλης είναι ένας ήρωας καταπιεσμένος και φοβισμένος. Η ανάκριση είναι μία διαδικασία πολύ ακραία γι αυτόν και, κουβαλώντας ένα μυστικό τέτοιο σαν αυτό που κουβαλάει, πιέζεται πολύ», ολοκλήρωσε.