Νικόλας Ράπτης: Οι πρώτες δηλώσεις για την παρουσίαση του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

«Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα έρθει...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νικόλας Ράπτης: Οι πρώτες δηλώσεις για την παρουσίαση του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Παρασκευής ο Νικόλας Ράπτης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ευκαιρία που του δόθηκε για να παρουσιάσει μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο το Ελλάδα έχεις Ταλέντο.

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε τα ονόματα των δύο παρουσιαστών πριν από λίγες ώρες και ο Νικόλας Ράπτης εξέφρασε την τεράστια χαρά του για την έκβαση των πραγμάτων.

Οι δηλώσεις του Νικόλα Ράπτη για το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

«Δεν είμαι αγχωμένος, η αλήθεια είναι. Θα είμαι μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο, ντουέτο και είμαι πολύ χαρούμενος. Πρώτη φορά και ελπίζω να μην είναι η τελευταία.

Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήμασταν μαζί δυο χρόνια, υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια, γελάμε και έχουμε περάσει πολύ όμορφα. Την κα. Χριστοπούλου και τον κ. Ζαχαράτο δεν τους έχω γνωρίσει ενώ την Κρυσταλλία την ξέρω και είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι.

Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα έρθει το Ταλέντο. Συμβαίνουν πράγματα καμιά φορά στη ζωή που μέσα από τη δουλειά τα καταφέρνεις, τα οποία κάποια στιγμή τα βλέπεις και αναρωτιέσαι αν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό.

Φαντάζομαι πως ο καθένας θα είναι στο κομμάτι του, στον ρόλο του. Ο Γρηγόρης είναι πληθωρικός, κάνει τα πειράγματα του. Εγώ είμαι χαρούμενος που είναι ο Γρηγόρης εκεί γιατί, όταν πας κάπου και έχεις έναν άνθρωπο τον οποίο γνωρίζεις, σε κάνει να νιώθεις και πιο οικεία», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Νικόλα Ράπτη

Ο Νικόλας Ράπτης μεγάλωσε στην Ιτέα Φωκίδας, από την οποία έφυγε στα 18 για να έρθει στην Αθήνα και να σπουδάσει διαφήμιση και επικοινωνία στο American College of Greece. Στη συνέχεια έκανε το μεταπτυχιακό του πάνω στις δημόσιες σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Cardiff στην Ουαλία.

Ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός από το 2011. Η αρχή έγινε στο MAD RADIO 106.2, ενώ στη συνέχεια παρουσίαζε την πρωινή ζώνη στον MUSIC 89.2.

Ο Νικόλας, με το ιδιαίτερο χιούμορ του, μας χαρίζει γέλιο μέσα από τις συχνότητες του Ant1 και της Cosmote TV, αλλά και από το διαδικτυακό κανάλι Netwix.