Γυναικοκτονία στη Ρόδο - Θείος 40χρονου: «Τα πράγματα είναι διαφορετικά»

«Αμφισβητώ πολλά πράγματα, εγώ ξέρω τι άνθρωπο μεγαλώσαμε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γυναικοκτονία στη Ρόδο - Θείος 40χρονου: «Τα πράγματα είναι διαφορετικά»

Στην εκπομπή T-Live μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/9) ο θείος του 40χρονου που αφαίρεσε τη ζωή της άτυχης Ντόρας στη Ρόδο, ξεκαθαρίζοντας πως πολλά από αυτά που παρουσιάζονται για τον ανιψιό του δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, ο συγγενής του δράστη μίλησε για ένα ήρεμο παιδί που είχε περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή του και προσπαθούσε να ξανασταθεί στα πόδια του.

Οι δηλώσεις του θείου του 40χρονου για το έγκλημα στη Ρόδο

«Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από αυτά που παρουσιάζονται. Εγώ σαν οικογένεια θα πω ότι δεν είχε ο ανιψιός μου τέτοια συμπεριφορά. Αυτό είναι υποκειμενικό γιατί είμαι οικογένεια. Αυτό θα πουν όλοι. Ο ανιψιός μου είχε ένα ατύχημα όταν ήταν παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του. Πώς είναι δυνατόν ενώ ήταν δύο χρόνια στο κρεβάτι να βγει και να την απειλήσει με καραμπίνα;

Αμφισβητώ πολλά πράγματα. Εγώ ξέρω ένα παιδί που προσπάθησε και ξαναέφτιαξε τη ζωή του. Με τον κόπο του, το μυαλό του, με την οικογενειακή βοήθεια.

Εγώ ξέρω τι άνθρωπο μεγαλώσαμε και τι άνθρωπος ήταν. Είχε μία δυσάρεστη παλιότερη σχέση, εκείνος έπρεπε να κάνει τις μηνύσεις αλλά λόγω της μεγάλης αγάπης δεν το έκανε. Τα γραμμένα είναι που μένουν και από τη στιγμή που η πρώην σύζυγος του έχει κάνει αυτά που του έχει κάνει, εγώ δε μπορώ να αποδείξω τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Σπαραγμός στο τελευταίο "αντίο" της άτυχης Ντόρας

Αυτή την ώρα το τελευταίο "αντίο" λένε στην άτυχη Ντόρα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στη μέση του δρόμου μετά από την δολοφονία του πρώην συντρόφου της.

Συγγενείς και φίλοι έδωσαν το παρών με την εξόδιο ακολουθία να τελείται στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κάτω Ρόδου. Σημειώνεται ότι η εξόδιος ακολουθία τελείται από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο.

Η ταφή της θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά στο νεκροταφείο Ταξιαρχών Ρόδου. Από την άλλη συντετριμμένος φαίνεται πως είναι και ο αδερφός του άτυχου θύματος μετά από τις δηλώσεις που έκανε. Σύμφωνα με την ροδιακή, αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία.

Το φέρετρο της άτυχης Ντόρας

Το τελευταίο αντίο  στην Ντόρα

Ρόδος - κηδεία