J2US: Αυτός θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του Νίκου Κοκλώνη στην πρεμιέρα

Θα ξεσηκώσει το κοινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US: Αυτός θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του Νίκου Κοκλώνη στην πρεμιέρα

Το J2US κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και ήδη έχει κυκλοφορήσει η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA για τον πρώτο καλεσμένο που θα έχει στο πλατό του ο Νίκος Κοκλώνης προκειμένου να ξεσηκώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Αυτός θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του J2US

Ο Βασίλης Καρράς, ο μεγάλος Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής, με την ξεχωριστή, αυθεντική φωνή έρχεται ζωντανά στην πρεμιέρα του «Just the 2 of Us», αύριο Σάββατο στις 20:00 στον Alpha. Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα είναι guest στο πρώτο live του φαντασμαγορικού σόου, για να διασκεδάσει και να ξεσηκώσει τους τηλεθεατές, με την μοναδική ερμηνεία του σε παλιές και καινούργιες επιτυχίες του.

Το «Just the 2 of Us» με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη, το διαφορετικό, ξεσηκωτικό, συναρπαστικό, βραδινό υπερ-show, έρχεται σε σκηνή απ’ το μέλλον και μας προσκαλεί κάθε Σάββατο σ ένα ατελείωτο τηλεοπτικό πάρτι λάμψης, χιούμορ και μουσικής, με τα πιο αγαπημένα και ηχηρά ονόματα της showbiz, έτσι όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί!

Στην κριτική επιτροπή, οι ξεχωριστοί, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής σε ένα αγαπημένο συνδυασμό ταλέντου, πληθωρικότητας, χιούμορ, πολυπραγμοσύνης, λάμψης, και αυτοσαρκασμού!

«Just the 2 of Us» – Το τραγούδι και το show γίνονται κάθε εβδομάδα το πιο λαμπερό ζευγάρι!

Super Κατερίνα: Ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος λίγο πριν την πρεμιέρα του Just the 2 of us

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης μια ημέρα πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Just the 2 of us. Μπορεί επίσημα με ανακοίνωση να μην έχουν ανακοινωθεί όλα τα ζευγάρια, ωστόσο ήδη γνωρίζουμε μερικά από αυτά σύμφωνα με ρεπορτάζ εκπομπών.

Μπορεί λοιπόν την παρουσίαση του λαμπερού σόου να έχει ο παραγωγός, ωστόσο ακόμη ένα άτομο θα βρίσκεται backstage. Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη, η οποία όπως πρώτοι στο youweekly.gr σας είχαμε αποκαλύψει αποκλειστικά είναι έγκυος.

Η τραγουδίστρια διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, για αυτό κιόλας έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, καθώς η ίδια δεν έχει βγει δημόσια να επιβεβαιώσει την ευχάριστη αυτή είδηση.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν την παρακολουθήσουμε στον αέρα του Just the 2 of us, o Νίκος Κοκλώνης ανέφερε πως θα την δούμε στα backstage με την... φουσκωμένη της κοιλίτσα, ανακοινώνοντας έτσι δημόσια πως είναι έγκυος.

Επίσης, όπως προαναφέραμε επειδή η Κατερίνα Στικούδη διανύει τις τελευταίες εβδομάδες κύησης η Κατερίνα Καινούργιου προσφέρθηκε να πάρει την θέση της αν γεννήσει και αποχωρήσει από το σόου.