Ασύλληπτο περιστατικό ανάμεσα σε Μενεγάκη και Μπισμπίκη - «Δε φαίνεσαι να χαίρεσαι»

Μπήκε στο πλατό αγέλαστος και δεν πέρασε απαρατήρητο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ασύλληπτο περιστατικό ανάμεσα σε Μενεγάκη και Μπισμπίκη - «Δε φαίνεσαι να χαίρεσαι»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/9) ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην νέα επιτυχημένη σειρά του Mega στην οποία συμμετέχει, «Κομάντα και Δράκοι».

Κατά την είσοδό του στο πλατό, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος ακούστηκε πριν λίγο καιρό πως βρίσκεται σε σχέση με τη Δέσποινα Βανδή, και η Ελένη Μενεγάκη είχαν έναν ιδιαίτερο διάλογο μιας και ο ηθοποιός μπήκε αγέλαστος μέσα.

Τι συνέβη ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Βασίλη Μπισμπίκη

«Χαμογέλασε μου βρε λίγο. Όλη η αγριάδα σε μένα θα βγει; Αφού σου είπα ότι έχω αγωνία… Εγώ σου σκάω και ένα χαμόγελο», είπε αρχικά η παρουσιάστρια, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να λέει πως χαίρεται πολύ που τη βλέπει μετά από καιρό. «Δε φαίνεται. Αγέλαστος», απάντησε αμέσως η Ελένη Μενεγάκη αν και μετά από λίγο οι δυο τους ξεκίνησαν κανονικά τη συζήτησή τους.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη για το Κομάντα και Δράκοι

«Τα παιδάκια αυτά φυσικά και δεν είναι ηθοποιοί. Το 95% του καστ που έχει κάνει ο Παπαδουλάκης δεν είναι ηθοποιοί. Όλοι όσοι παίζουν, οι Κρητικοί, οι Δράκοι, οι ληστές, ο Ντόντος και τα παιδάκια δεν είναι ηθοποιοί. Αυτή είναι η μαγεία και η ευφυΐα του Θοδωρή. Το έχει πάρα πολύ με τα παιδιά, το έδειξε και τότε που κάνεμε τη «Λέξη που δεν λες» και το δείχνει και τώρα.

Πιστεύω ότι το κομμάτι το ακατέργαστο που έχουν αυτοί οι μη ηθοποιοί, τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικοι, στην υποκριτική είναι άψογο. πολύ πιο αληθινό από πολλούς άλλους ηθοποιούς» πρόσθεσε ο ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι. «Ο ρόλος που ερμηνεύω σε αυτή τη σειρά δεν έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο. Είναι θετικός ήρωας. Την αγαπούσε την γυναίκα του, η οποία έχει φύγει αλλά έχει τύψεις και ενοχές.

Η σειρά έχει πολύ δρόμο και πραγματικά υπάρχουν επεισόδια που θα είναι έκπληξη για τον θεατή. Είναι κατά τη γνώμη μου το καλύτερο σίριαλ που έχει γυριστεί μέχρι τώρα. Από σενάριο, από υποκριτική και ηθοποιούς είναι πάρα πολύ δυνατό και θα φανερώνονται πράγματα που θα κάνουν τον θεατή να μπαίνει σιγά σιγά ακόμα πιο πολύ μέσα στην ιστορία», είπε χαρακτηριστικά.