Συγκίνησε η Μαρία Ηλιάκη - «Το μεγάλο μου άγχος είναι...»

Οι δηλώσεις της πριν την πρεμιέρα με την Κατερίνα Καραβάτου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Μαρία Ηλιάκη - «Το μεγάλο μου άγχος είναι...»

Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη, με αφορμή την αυριανή (25/9) πρεμιέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα» με την Κατερίνα Καραβάτου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην μεγάλη της τηλεοπτική επιστροφή καθώς και στο πώς τα κανονίζει με τον αγαπημένο της τώρα που μένει ο ένας μακριά από τον άλλον.

Επιπλέον, η Μαρία Ηλιάκη, αναφερόμενη στις τελευταίες εξελίξεις με τη γυναικοκτονία στη Ρόδο, εξέφρασε την ανησυχία της για το πώς θα μεγαλώσει το παιδί της.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πάρει όλοι κάμερες και μικρόφωνα, και έχουμε κάνει ωραίες συνεντεύξεις, η Κατερίνα έχει κάνει δύο πολύ ωραία αποκλειστικά θέματα, έχει πάει στα Χανιά. Θα είναι μια πολύ ωραία εκπομπή πιστεύω και εύχομαι.

Το ότι είμαι στην Ελλάδα με το μωρό, χωρίς τον Στέλιο δε με αγχώνει τόσο. Ο Στέλιος θα πηγαινοέρχεται και η μικρή είναι ένα εύκολο μωρό.

Αυτό που με αγχώνει είναι ότι ζούμε σε μια πραγματικότητα λίγο δύσκολη, το μεγάλο μου άγχος είναι για όλο αυτό το κακό που γίνεται γύρω μας, με επιθέσεις σε γυναίκες, σε άντρες. Το άγχος μου είναι να μεγαλώσω ένα καλό παιδί που θα βγει στην κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Σχεδόν δεν της άφησα περιθώριο να αρνηθεί»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (21/9) η Κατερίνα Καραβάτου. Η ίδια αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην νέα της εκπομπή με την Μαρία Ηλιάκη, ενώ λίγο αργότερα αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Κρατερό Κατσούλη.

«Το ΣΚ που πέρασε ήμουν στα Χανιά για μια αποστολή για την πρεμιέρα της εκπομπής. Ενώ ήταν κάποια πολύωρα, πολύ δύσκολα γυρίσματα. Κι ενώ ήμουν πολύ κουρασμένη γυρνάω στη συνεργάτιδά μου και της λέω “πιστεύω ότι κάνουμε την ωραιότερη δουλειά του κόσμου”. Γιατί; Ήμουν με ανθρώπους που μας καλοδέχονταν και μας έδωσαν τόση πολλή αγάπη. Αν στο ζύγι δεν ήταν έτσι, θα είχα πάει στο χωριό μου.

Την περίοδο του Κους Κους η αρχισυντάκτριά μου με φώναζε «ταπεινό χαμομηλάκι». Είδα ότι έτσι δεν πας πουθενά. Προσπάθησα να δυναμώσω τον εαυτό μου με εμπειρία, γνώση και νούμερα…»

Αναφορικά με την Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα Καραβάτου είπε: «Σχεδόν δεν της άφησα περιθώριο να αρνηθεί. Την αγαπώ πάρα πολύ και πιστεύω στο ταλέντο της και σε όλο αυτό που φέρει ιδιαιτέρως. Της είχα πει και για την προηγούμενη εκπομπή να συνεργαστούμε. Της είπα «με όλον τον σεβασμό πρέπει να κατέβεις» γιατί είναι δύο φορές την εβδομάδα παρότι δουλεύει όλη την εβδομάδα…».