Κατερίνα Στικούδη: Το ανακοίνωσε με μια ανάρτηση - Ευχάριστα νέα

Βλέπει μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: Το ανακοίνωσε με μια ανάρτηση - Ευχάριστα νέα

Η Κατερίνα Στικούδη, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της. Τόσο επαγγελματικά, καθώς τα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει σημειώνουν μεγάλη επιτυχία, όσο και στα προσωπικά της, αφού διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, με τον Νίκο Κοκλώνη να φέρνει στο φως λεπτομέρειες στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Μετά λοιπόν την κυκλοφορία δυο νέων κομματιών που έγιναν γρήγορα trend στο Youtube, η τραγουδίστρια, θα βγάλει ακόμη ένα νέο τραγούδι μαζί με το κλίπ του, με τίτλο, "Της καρδιάς το κλειδί" από το επερχόμενο 5ο προσωπικό album της "Grande".

Την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα μικρό απόσπασμα από το βίντεο κλιπ.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη

«Νιώθω πολύ 80s !!!
Ερχεται σύντομα το νέο μου τραγούδι και κλίπ "Της καρδιάς το κλειδί" από το επερχόμενο 5ο προσωπικό album "Grande".
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες κ ημερομηνίες»

Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η Κατερίνα Στικούδη - Το νέο βίντεο στα social media

Η ίδια μπορεί έως τώρα να έχει αποφύγει να μιλήσει για το συγκεκριμένο ευτυχές γεγονός, ωστόσο οι φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτά μιλούν από μόνα τους.

Η όμορφη τραγουδίστρια σε λίγες εβδομάδες θα υποδεχθεί το πρώτο της μωράκι και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Μάλιστα, ευχάριστα νέα μοιράστηκε και όσον αφορά τα επαγγελματικά της, μιας και πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο της κομμάτι με τίτλο Rio.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, η ίδια δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό, στο οποίο την βλέπουμε να λάμπει από ευτυχία. Συγκεκριμένα, βλέπουμε την Κατερίνα Στικούδη να βρίσκεται στην πισίνα μαζί με την μητέρα της και να τραγουδούν όλο χαρά.

Στην λεζάντα της τρυφερής αυτής ανάρτησης έγραψε: « Ωραία που ‘ναι η Κυριακή … αχ να ταν πιο μεγάλη !!!!
Μανούλα ειναι μόνο μια !!! #mommy #loveU #mama ❤️ #Rio #youtubetrend #taseis #newAlbum #Grande #comingsoon‼️ #suelta #newtrend @minosemi_official».