Σκάνδαλο με το The Bachelor - Έπαιξαν ακριβώς την ίδια σκηνή με πέρσι

Είπαν μάλιστα και τα ίδια λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σκάνδαλο με το The Bachelor - Έπαιξαν ακριβώς την ίδια σκηνή με πέρσι

Τι και αν ο Παναγιώτης Βασιλάκος καλεσμένος στο Πρωινό, έλεγε πως στο Bachelor δεν έχουν γραμμένα κείμενα κλπ, ωστόσο οι σκηνές μιλούν από μόνες τους, ειδικά αν οι τηλεθεατές έβλεπαν και τον περσινό κύκλο όπως τον φετινό.

Ένα δυνατό συμβάν που επιβεβαιώνει το γεγονός πως το ριάλιτι είναι στημένο... είναι ο καβγάς παίκτριας με τις υπόλοιπές κοπέλες και στην συνέχεια το ξέσπασμα της μπροστά από τις κάμερες.

Αυτή είναι η σκηνή που έχει παίξει.. δυο φορές στο Bachelor

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της περασμένης Πέμπτης, είδαμε την Φαίη να αποχωρεί έξαλλη από τον κήπο της βίλας μετά από καβγά που είχε με τις υπόλοιπες παίκτριες, να πηγαίνει στο δωμάτιο και να λέει χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα: «Δεν τις αντέχω, δεν είναι του επιπέδου μου!».

Τα ίδια λοιπόν λόγια είχε πει και στον περσινό κύκλο η Σία Βοσκανίδου - που έκανε πρόσφατα guest εμφάνιση. Είχε φύγει και εκείνη έξαλλη από το κοκτέιλ πάρτι και στην συνέχεια φώναζε στην κάμερα πως… δεν τις αντέχει και ότι δεν είναι του επιπέδου της.

«Καλύτερος Bachelor από τον Παππά ο Βασιλάκος»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star έκανε το πρωί της Παρασκευής (24/9) η Σάσα Σταμάτη, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει το φετινό Bachelor και ξεκαθάρισε πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος ήταν καλύτερος στον ρόλο του εργένη.

Παράλληλα, μίλησε για τον Αλέξη Παππά ενώ επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο J2US που κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο 25/9!

«Ανάμεσα σε Παππά και Βασιάκο, το αγόρι μας… Παναγιώτης Βασιλάκος… Το λέω! Επειδή αυτές ορμάνε πια πάρα πολύ στον Παππά, νομίζω ότι έχει τρομοκρατηθεί ο άνθρωπος», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στα προσωπικά της, σχολίασε: «Και βέβαια χωράει ένας έρωτας στη ζωή μου! Και πολλοί έρωτες μπορώ να πω».