Αναστατωμένη η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του MEGA - «Έχουμε παραποιήσει τα λόγια σας;»

Μεγάλη ένταση στο πλατό της εκπομπής της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αναστατωμένη η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του MEGA - «Έχουμε παραποιήσει τα λόγια σας;»

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι στο MEGA, με την Σίσσυ Χρηστίδου να είναι φανερά ενοχλημένη. Αφορμή στάθηκε ο δικηγόρος του 40χρονου στην υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Ο κ. Δημήτρης Γκαβέρας είχε κάνει δηλώσεις στην εκπομπή τις οποίες λίγες ημέρες μετά διέψευσε. Συγκεκριμένα, μετά την έντονη αντίδραση της Ιωάννας, ο δικηγόρος ανέφερε σε δυο εκπομπές του ΑΝΤ1, πως ουδέποτε έκανε τέτοιες δηλώσεις.

Το γεγονός αυτό, λοιπόν ενόχλησε τόσο τη Σίσσυ Χρηστίδου όσο και τους συνεργάτες της καθώς είδαν να θίγεται η δημοσιογραφική τους αξιοπιστία. Επικοινώνησαν έτσι με τον δικηγόρο για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.

«Έχουμε παραποιήσει τα λόγια σας; Θέλω να διευκρινίσω ότι τα λόγια σας μεταφέρθηκαν με αξιοπιστία όπως διατυπώθηκαν και δεν έγινε παραποίηση και είχαμε τη δική σας έγκριση» είπε σε έντονο ύφος η παρουσιάστρια και επικράτησε ένας χαμός, με τον κ. Γκαβέρα τελικά να τα γυρνάει.

Συγκίνησε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής

Με ιδιαίτερο τρόπο ξεκίνησε την εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου, μιας και θέλησε να κάνει μία αναφορά στην απόφαση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να εμφανιστεί στα δικαστήρια τη μέρα της δίκης της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι.

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πως ενώ περίμενε να δει την Ιωάννα και να στεναχωρηθεί, την είδε και γέμισε δύναμη με την μεγάλη γενναιότητα που επέδειξε.

Τα σχόλια της Σίσσυς Χρηστίδου για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Με γέμισε δύναμη, νόμιζα ότι θα στεναχωρηθώ πολύ περισσότερο, αλλά με έκανε να νιώθω ότι αφού τα καταφέρνει εκείνη, σκέψου πόση δύναμη κρύβουμε όλοι μας«, είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη της εκπομπής της.