Light: Η ερώτηση για τον MadClip που δεν ήθελε να απαντήσει με τίποτα

Έκανε νόημα στην δημοσιογράφο να προχωρήσει στην επόμενη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Light: Η ερώτηση για τον MadClip που δεν ήθελε να απαντήσει με τίποτα

Στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι μίλησε ο Light, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον κολλητό του φίλο MadClip, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από μερικές εβδομάδες έπειτα από τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητο του στην Βουλιαγμένη.

«Νιώθω καλά. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα, μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να βγούμε, να διασκεδάσουμε. Είναι μια πολύ παράξενη περίοδος για όλους λίγο πολύ. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις μέσα από αυτό και να συνεχίσεις κανονικά την καθημερινότητά σου», είπε αρχικά ο Light.

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια επειδή ξεκίνησε συναυλίες σχετικά σύντομα μετά το θάνατο του τράπερ: «Δεν θέλω να δώσω αξία και να απαντήσω σε αυτούς που με έκριναν αρνητικά επειδή δουλεύω, ο καθένας κρίνει από μόνος του. Όποιος γνώριζε προσωπικά τον Πητ, γνωρίζει τι θα ήθελα. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, δικαίωμά του».

Αυτή ήταν η ερώτηση για τον MadClip που δεν ήθελε να απαντήσει

«Όλοι ξέρουμε πως ο Mad Clip για σένα δεν ήταν απλά ένας ράπερ, ήταν ο αδερφός σου. Πως νιώθεις;», ρώτησε η δημοσιογράφος και ο Light συγκινημένος έκανε νόημα να προχωρήσει σε άλλη ερώτηση.

Επιτήδειοι ανέφεραν σε αγγελία ότι πωλείται το αμάξι του Mad Clip

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που έγινε γνωστή η είδηση πως ο αγαπημένος τράπερ Mad Clip, έπεσε νεκρός πάνω στην άσφαλτο μετά από ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα που είχε κατά την επιστροφή του από γάμο φιλικού του ζευγαριού.

Το μεσημέρι της Τρίτης (21/9), η εκπομπή Love it αποκάλυψε πως κάποιοι επιτήδειοι στο διαδίκτυο έχουν αναρτήσει αγγελία στην οποία πωλείται το κατεστραμμένο αμάξι του Mad Clip για ανταλλακτικά, ενώ όπως έγινε γνωστό χθες στις λαμαρίνες βρέθηκαν ο σταυρός και το κινητό του τράπερ.

«Σε site που πωλούνται αυτοκίνητα ανέβηκε το τρακαρισμένο αυτοκίνητο του Mad Clip με αγγελία ότι πωλείται για ανταλλακτικά μετά από παρότρυνση της οικογένειας, ότι δηλαδή η οικογένεια θέλει να πουλήσει τα ανταλλακτικά της Porche του Mad Clip. Αυτό είναι αναληθές. Η αγγελία κατέβηκε μετά από λίγο», ανέφερε η δημοσιογράφος του Love it.