«Ξέρω τι έγινε το βράδυ του θανάτου» - Αποκάλυψη "βόμβα" για το τροχαίο του MadClip

"Έσπασε" τη σιωπή του ο πατέρας του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ξέρω τι έγινε το βράδυ του θανάτου» - Αποκάλυψη

Την σιωπή του "έσπασε" ο πατέρας του MadClip, μιλώντας στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα». Ο κύριος Δημήτρης Αναστασόπουλος 23 ημέρες μετά, μίλησε για το τροχαίο που κόστιζε τη ζωή του γιου του σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει καταλάβει τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ του τροχαίου, αλλά ακόμη δε μπορεί να το πει δημόσια. Ενώ, από την άλλη για τον σταυρό και το κινητό ακόμη δεν έχει καμία ενημέρωση.

Οι δηλώσεις του πατέρα του MadClip

«Δε ξέρω τίποτα. Εμένα δε με έχει ενημερώσει η αστυνομία, παρόλο που έχω κάνει την καταγγελία. Δεν έχω καμία απάντηση. Έχω καταλάβει τι έγινε το βράδυ του θανάτου, αλλά δεν μπορώ να το πω τώρα. Αυτό το γνωρίζω. Εγώ δεν είμαι ενημερωμένος από την Ελληνική Αστυνομία για τον σταυρό και το κινητό. Δε γνωρίζω γιατί δεν με έχουν ενημερώσει. Και το παράδοξο είναι πως ένα ήδη ελεγμένο αυτοκίνητο σε έναν ενδελεχή έλεγχο της Αστυνομίας που είχε γίνει και μου το είχε διασφαλίσει ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκεί τον φάκελο, βρέθηκαν πάλι τα αντικείμενα μέσα;» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Mad Clip.

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για το αυτοκίνητο του Mad Clip

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που έγινε γνωστό πως ο πολυαγαπημένος τράπερ, Mad Clip, έπεσε νεκρός στην άσφαλτο μετά από το τροχαίο δυστύχημα που είχε στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, κατά την επιστροφή από τον γάμο μίας καλής του φίλης.

Από την πρώτη στιγμή γίνεται προσπάθεια να διαπιστωθεί τι συνέβη το μοιραίο εκείνο βράδυ και πώς ακριβώς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ο Mad Clip. Πριν από μερικές ώρες έγινε γνωστό πως μέσα στις λαμαρίνες βρέθηκαν ο σταυρός του και το κινητό του που είχαν χαθεί από τη μέρα του τροχαίου.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με το Live News, επιβεβαιώθηκαν τα όσα είχαν ακουστεί για το πόσο ακατάλληλα ήταν τα λάστιχα που είχε η Porsche, αφού το σπορ αυτοκίνητο κινούνταν με ελαστικά Semi Slick, ειδικά κατασκευασμένα για αγώνες ταχύτητας.

Ελαστικά που όταν έρθουν σε επαφή με νερό κρυώνουν και για λίγα δευτερόλεπτα χάνουν την απόδοσή τους. Όπως συνόψιζαν συνεργάτες του κ. Μαδιά τα λάστιχα semi slick είναι κατάλληλα μόνο για στεγνό δρόμο και παρά το γεγονός πως ήταν περσινά χωρίς σημαντικές φθορές, ήταν ακατάλληλα για οδήγηση μέσα στην πόλη.

Την επίμαχη νύχτα όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα κι ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες σε τρία σημεία, λίγα μέτρα από το σημείο του δυστυχήματος υπήρχαν νερά. Και άρα τα λάστιχα της μοιραίας Porsche για λίγα αλλά κρίσιμα δευτερόλεπτα έχασαν την αποδοτικότητά τους.