«Όταν ο Μουτσινάς έκανε λογοπαίγνια για την ηλικία και την εμφάνιση μου κλεινόμουν σπίτι και έκλαιγα»

Αποκάλυψη στον αέρα του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όταν ο Μουτσινάς έκανε λογοπαίγνια για την ηλικία και την εμφάνιση μου κλεινόμουν σπίτι και έκλαιγα»

Συνέντευξη στην εκπομπή Τι λες τώρα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη παραχώρησε η "Μενεγάκη του κάμπου", Ντέμη Αγά. Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά και τα σχόλια που κάνει την ώρα της Χρυσής τηλεόρασης για τις γκάφες και τις εμφανίσεις προσώπων της επαρχιακής τηλεόρασης και μη.

Ωστόσο, έκανε και μια εξομολόγηση για την ίδια. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως όταν ο παρουσιαστής ξεκίνησε να την σχολιάζει, κλεινόταν σπίτι της και έκλαιγε.

Η εξομολόγηση για τον Νίκο Μουτσινά

«Πρώτη φορά πλάνο μου έπαιξε ο αγαπημένος μου φίλος Νίκος Μουτσινάς. Στην αρχή όταν έπαιζε πλάνα από την εκπομπή μου και έκανε λογοπαίγνια με την ηλικία μου και την εμφάνισή μου, κλεινόμουν δύο μέρες στο σπίτι, κρυβόμουν κάτω από την κουβέρτα και έκλαιγα. Με έκανε να κλαίω... Μετά από δύο χρόνια λοιπόν το φιλοσόφησα και είπα ότι μ΄αρέσει. Και τώρα πια μ΄αρέσει!», είπε μεταξύ άλλων η Ντέμη Αγά στην πρεμιέρα της εκπομπής(δείτε βίντεο).

Άσχημα νέα για τον Νίκο Μουτσινά - Μαθεύτηκε χθες το πρωί

Ο Νίκος Μουτσινάς σπούδασε υποκριτική στην σχολή ΙΑΣΜΟΣ του Βασίλη Διαμαντόπουλου στη Θεσσαλονίκη. Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού στη σχολή της Ντιάνας Θεοδωρίδου ενώ έχει αποφοιτήσει από τα Κρατικά Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης και το Θεατρικό Εργαστήρι "Θεσπίς". Όταν πήγε στην Αθήνα έγινε πιο γνωστός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή Κους Κους το μεσημέρι στον Alpha την περίοδο 2005-2007 και παράλληλα το 2006 παρουσίασε μαζί με την Ναταλία Γερμανού το τηλεπαιχνίδι Soundmix Show.

Το 2008 συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή Όμορφος Κόσμος το πρωί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Σίσσυ Χρηστίδου. Την επόμενη χρονιά, το 2009, συμπαρουσίαζε μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη στον ΑΝΤ1 τον Πρωινό Καφέ, μια συνεργασία η οποία απέτυχε αφού το κανάλι διέκοψε τη συνεργασία τους στα μέσα της σεζόν (δείτε εδώ το γιατί). Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στον Alpha όπου συνεργάστηκε τη σεζόν 2009-2010 με την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της Καφές με την Ελένη.

Την περίοδο 2009-2014 ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής μαζί με τη Μαρία Ηλιάκη στην εκπομπή Δέστε τους. Από το 2014 έως το 2016 ήταν στον ΑΝΤ1 καθώς πρωταγωνιστούσε στο σήριαλ Τρίχες ενώ συμπαρουσίαζε μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου το Πρωινό ΣουΚου και το 2016 επέστρεψε ξανά στον Alpha μέσω της εκπομπής Ξαναδέστε τους η οποία κόπηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2017.

Νίκος Μουτσινάς τηλεθέαση ΣΚΑΙ

Τη σεζόν 2017-2018 πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια ενώ τον Φεβρουάριο του 2018 συμπαρουσίαζε στο ίδιο κανάλι με την Ζέτα Μακρυπούλια τη βραδινή εκπομπή Sunday Live η οποία κράτησε τέσσερα επεισόδια. Στα τέλη της ίδιας χρονιάς επιστρέφει στην τηλεόραση μέσω του νεοϊδρυθέντος καναλιού Open TV παρουσιάζοντας τη μεσημεριανή εκπομπή "Για την παρέα" (την μεγαλύτερη επιτυχία του στην τηλεόραση μετά το Δέστε τους) της οποίας η πρεμιέρα έγινε στις 25 Οκτωβρίου του 2018 (σχεδόν μία μέρα μετά την αντικατάσταση του Epsilon TV στο Open Beyond το οποίο ξεκίνησε τις πρώτες του εκπομπές). Από τις 23 Σεπτεμβρίου 2019, παρουσιάζει ριμέικ της εκπομπής στον ΣΚΑΪ με το όνομα "Καλό Μεσημεράκι", αλλά με την ίδια ομάδα.

Μέχρι στιγμής ήταν η μόνη εκπομπή που κρατούσε ψηλά σε ποσοστά τηλεθέασης τον σταθμό του Φαλήρου, που φέτος φαίνεται να μην έχει και μια τόσο καλή χρονιά, αλλά... τα χαμηλά νούμερα χτύπησαν και την δική του πόρτα.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης 23/9 η εκπομπή έκανε στο δυναμικό κοινό μόνο 14,7% τερματίζοντας σίγουρα όχι πρώτος... (αναλυτικά τα ποσοστά: 8,1-13,8-14,1-14,5-19,6-17,9-15,1-9,7)

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΣΚΑΙ: Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου 7,8
  • ΣΚΑΙ: Love it 8,4
  • STAR: Shopping star 18,4
  • ALPHA: T-Live 8,9
  • STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 16,3
  • Mega: Live news 12,2
  • ANT1: Ρουκ Ζουκ 19,6
  • Open: Mίλησε μου 2,4
  • ΣΚΑΙ: Καλό Μεσημεράκι 14,7
  • ALPHA: Ελένη 15,2

Να υπενθυμίσουμε πως φέτος ο ανταγωνισμός σε όλες τις ώρες είναι πολύ σκληρός και καθημερινά υπάρχουν σκαμπανευάσματα! Θεωρούμε πως η χθεσινή ήταν απλά μια όχι και τόσο τυχερή ημέρα για τον παρουσιαστή που έχει δείξει χρόνια τώρα την δυναμική που έχει στο τηλεοπτικό κοινό.