Ανδρέας Γεωργίου: Έκανε τρομερό σπόιλερ για την σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς»

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανδρέας Γεωργίου: Έκανε τρομερό σπόιλερ για την σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς»

Ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος σήμερα 25/9 στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι». Μέσα σε όλα ο ίδιος μίλησε για την νέα σειρά του καναλιού «Γη της Ελιάς» όπου σημειώνει επιτυχία καθώς έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει ένα τρομερό σπόιλερ λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Το ζητούμενο είναι κάθε φορά να κάνουμε κάτι καλύτερο. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτή είναι η καλύτερή μας δουλειά μαζί με τον Κούλη και φυσικά έχουμε πάρα πολλά ακόμα να δώσουμε.

Έχουμε ένα πλάνο με πολύ ωραίες ιστορίες, χαρακτήρες και guests από πολύ αγαπημένους ηθοποιούς για τη σεζόν». Ο Ανδρέας Γεωργίου είπε στη συνέχεια: «Κάνουμε αρκετή δουλειά πριν και προσπαθήσαμε να βγάλουμε την ατμόσφαιρα της Μάνης έτσι όπως την έχουμε οραματιστεί εμείς.

Ως προς την ιστορία έχουμε ένα σύμπλεγμα μυστηρίου και έρωτα». Κλείνοντας έκανε διπλό spoiler για τη σειρά: «Αυτό που είναι ωραίο στα επόμενα επεισόδια είναι η αρπαγή της Μυρτάλης και θα γίνει με τόση μαεστρία που δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα.

Ο απαγωγέας της θα το κάνει με τόση μαεστρία που όλοι θα τσαντιστούν με την Μυρτάλη. Είναι ένα περιβάλλον θρίλερ, απομονωμένο ενώ παράλληλα οι υπόλοιποι ήρωες θα συνεχίσουν να ζουν τη ζωή τους. Η Βασιλική επίσης θα μάθει ότι ο Φίλιππος είναι εκείνος που έχει πυροβολήσει τον αδελφό της».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Ανδρέα Γεωργίου

Κρυφός γάμος στην σειρά του Mega, Η γη της ελιάς

Στην Γη της ελιάς, Μάνος με τη Μαρίνα είναι ευτυχισμένοι, όμως δεν μπορούν να ζήσουν την ευτυχία τους, καθώς τόσο η Χάιδω όσο και ο Ισίδωρος δεν μπορούν με τίποτα να δεχτούν αυτή τη σχέση, τόσο ως απλά ερωτική και πολύ περισσότερο σαν μια σχέση με σοβαρό μέλλον.

Το ότι πρέπει να κρύβονται από όλους κουράζει αφάνταστα τόσο τον Μάνο όσο και τη Μαρίνα. Ετσι αποφασίζουν να καταστρώσουν ένα σχέδιο, ώστε να φύγουν για λίγο από τη Μάνη και να ζήσουν ελεύθεροι έστω και για λίγο τον έρωτά τους. Ετσι, την ίδια στιγμή τόσο ο Μάνος όσο και η Μαρίνα επικαλούνται κάποιες δουλειές και φεύγουν μαζί, στα κρυφά, για ερωτικό τριήμερο στην Αθήνα. Δείτε όμως και τους νέους ηθοποιούς που μπαίνουν στην σειρά.

Μάνος και Μαρίνα στην Γη της ελιάς παντρεύονται

Ο Μάνος δείχνει τόσο ερωτευμένος και ευτυχισμένος που παίρνει την απόφαση να προχωρήσει τη σχέση του. Ετσι προτείνει στη Μαρίνα: «Θέλεις να παντρευτούμε κρυφά; Εδώ που είμαστε, αύριο κιόλας αν θέλεις», της δηλώνει κι εκείνη μένει άναυδη. Μετά το αρχικό σοκ, η Μαρίνα δέχεται: «Ναι, θέλω. Θέλω να γίνω γυναίκα σου. Ας παντρευτούμε εδώ στην Αθήνα με πολιτικό γάμο», του λέει και συμφωνούν να το κρατήσουν κρυφό απ’ όλους: «Καλύτερα ας μην το μάθει κανείς. Εκτός από τη Μυρτάλη, φυσικά. Απ’ αυτήν δεν μπορούμε να το κρύψουμε», του λέει η Μαρίνα και αμέσως την παίρνει τηλέφωνο.

Η γη της ελιάς Μάνος και Μαρίνα παντρεύονται

Ωστόσο στη Μυρτάλη έχει συμβεί κάτι τραγικό. Εχει πέσει θύμα απαγωγής και κρατείται φυλακισμένη. Ετσι η Μυρτάλη δεν της απαντά και όταν η Μαρίνα λάβει ένα ψυχρό γραπτό μήνυμα από το κινητό της φίλης της, θα παραξενευτεί. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος έχει υποψιαστεί ότι ο Μάνος μπορεί να βρίσκεται με τη Μαρίνα στην Αθήνα και στέλνει την Ιουλία στο ανθοπωλείο για να τσεκάρει: «Πήγαινε σε παρακαλώ να δεις, αν και είμαι σίγουρος ότι είναι με τη Μαρίνα. Δεν θα γυρίσει; Αλίμονό του. Τον είχα προειδοποιήσει ότι δεν πρόκειται να το δεχτώ αυτό ποτέ», λέει έξαλλος. Την ώρα που ο Δημήτρης απειλεί την Αθηνά.