J2US: Άφωνη η Βανδή με την ατάκα που ακούστηκε στον αέρα για το διαζύγιο της

Ποια ήταν η απάντησή της;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Άφωνη η Βανδή με την ατάκα που ακούστηκε στον αέρα για το διαζύγιο της

Μετά από την έναρξη του «Just the 2 of us» ο Νίκος Κοκλώνης απηύθυνε τον λόγο στην κριτική επιτροπή για να πούνε τις τις δικές τους εντυπώσεις καθώς πλέον θα τους βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του Alpha.

Ο παρουσιαστής αιφνιδίασε την Δέσποινα Βανδή, λέγοντας: «Μοιάζουμε σαν δυο σταγόνες νερού. Το καλοκαίρι κι οι δυο περάσαμε τα ίδια στα αισθηματικά. Χωρίσαμε αλλά είμαστε μια χαρά. Είσαι καλά; Κι εγώ μαζί σου χέρι χέρι.»

Η Δέσποινα Βανδή χαμογέλασε στο σχόλιο του παρουσιαστή αλλά δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία της, που για πρώτη φορά σχολιάστηκε δημόσια ο χωρισμός της, που απασχόλησε τόσο πολύ το καλοκαίρι. Από την άλλη "κάγκελο" έμεινε η Παπαδοπούλου μόλις έμαθε ποιον έχει ως ταίρι στο show.

Δείτε παρακάτω την επική στιγμή Κοκλώνη - Βανδή on air

J2US: Για πρώτη φορά θα συμμετάσχει ζευγάρι του ίδιου φύλου - Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που προκαλέσουν πανικό

Το επόμενο Σάββατο (25/8) αναμένεται η μεγάλη πρεμιέρα του Just the 2 of Us, μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Έτσι λοιπόν, ανακοινώνονται ολοένα και περισσότερα ζευγάρια.

Το μεσημέρι της Κυριακής (19/9) η εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται αναφέρθηκε στο μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη, με την Ναταλία Γερμάνου να κάνει την μεγάλη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως η Εβελίνα Νικόλιζα δεν θα βρίσκεται στο bactstage έτσι όπως φημολογούνταν θα είναι μία από τις coach και ζευγάρι της θα είναι ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος

Επίσης για πρώτη φορά θα δούμε ζευγάρι αποτελούμενο από δύο γυναίκες, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την Κατερίνα Λιόλιου, ενώ δύο ακόμα ζευγάρια που ανακοινώθηκαν είναι η Μαντώ με τον Κώστα Φραγκολιά και η Ελένη Δήμου με τον Μαρίνο Κόνσολο.