Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανατροπή στη δικαστική διαμάχη του Νίκου Βέρτη - Τι συνέβη;

Δικαίωση για τον τραγουδιστή

Ανατροπή στη δικαστική διαμάχη του Νίκου Βέρτη - Τι συνέβη;
News 26.09.2021 09:10
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ανατροπή είχαμε στη δικαστική διαμάχη του Νίκου Βέρτη με τον στενό του συνεργάτη, καθώς όπως αναφέρει το protothema.gr, απηλλάγη από την πρωτόδικη καταδίκη να καταβάλλει σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ σε δεδουλευμένα και ασφαλιστικές εισφορές που ζητούσε ο παιδικός του φίλος και στενός του συνεργάτης.

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2017, όταν ο στενός φίλος και συνεργάτης του, του κατέθεσε αγωγή, στην οποία ισχυρίζεται ότι του χρωστάει δεδουλευμένα τα οποία με τους τόκους αγγίζουν το 1.000.000. Ωστόσο, το ένα σκέλος ολοκληρώθηκε χθες 25/9, καθώς ο εισαγγελέας εφετών απέρριψε την αίτηση των αντιδίκων με αποτέλεσμα η απόφαση του δικαστηρίου να καταστεί αμετάκλητη.

Νίκος Βέρτης κορωνοϊός

Ειδικότερα, με την αμετάκλητη αυτή απόφαση το ποινικό δικαστήριο, δέχθηκε τους ισχυρισμούς του καλλιτέχνη και τα αποδεικτικά στοιχεία που έδειχναν ότι τελικά δεν επρόκειτο για σχέση εξαρτημένης εργασίας με τον συγκεκριμένο συνεργάτη του, αλλά για σύμβαση παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ανατρέπονται οι παραδοχές προηγούμενων δικαστικών αποφάσεων που είχαν κρίνει πως σχεδόν δέκα χρόνια πριν υπήρξαν προφορικές συμφωνίες βάσει των οποίων ο Νίκος Βέρτης είχε συμφωνήσει να καταβάλλει 5.000 ευρώ τον μήνα, πλέον δώρων και επιδομάτων, στο συγκεκριμένο πρόσωπο και πως ο τελευταίος εργαζόταν 24 ώρες το 24ωρο στο πλευρό του, όταν μάλιστα αυτός ζούσε και εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο καλλιτέχνης στην Αθήνα.

Για το λόγο αυτό λοιπόν, ο Νίκος Βέρτης έχει έναν λόγο παραπάνω να χαμογελά, μετά το πένθος που έζησε ο ίδιος και η οικογένεια του, πριν από μερικές ημέρες.

Συγκίνησε ο Νίκος Βέρτης - «Προσευχόμαστε για όλες τις ψυχές...»

Μία πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νίκος Βέρτης ο οποίος ανακοίνωσε πως λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στη χώρα με τις φωτιές, δε θα πραγματοποιήσει τις εμφανίσεις του στο κέντρο που τραγουδάει, ενώ έστειλε ένα μήνυμα δύναμης στον κόσμο που το έχει ανάγκη.

«Μετά την πολύ δυσάρεστη κατάσταση των ημερών, αποφασίσαμε να αναστείλουμε τη λειτουργία του καταστήματος και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το Σάββατο 21 Αυγούστου.

Προσευχόμαστε για όλες τις ψυχές να μείνουν εκτός κινδύνου, όμως και για την πλούσια βλάστηση και φυσικά, τις περιουσίες που με τόσο κόπο απέκτησε ο καθένας ξεχωριστά. Ο καθένας μας ας βοηθήσει όπως και όσο μπορεί με τον δικό του τρόπο», έγραφε το post που έκανε ο τραγουδιστής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ξεσάλωσε πρώην παίκτρια του Survivor στο μαγαζί του Νίκου Βέρτη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Δείτε για πρώτη φορά το νέο σπίτι του Νίκου Βέρτη στο Πανόραμα Βούλας - Η τεράστια πισίνα και οι κρυφοί φωτισμοί

Share