Νίκος Κοκλώνης: "Έσπασε" τη σιωπή του μετά το χωρισμό - «Ένας καβγάς έγινε τελικά...»

«Πόνεσα πολύ το καλοκαίρι»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Κοκλώνης:

Ο Νίκος Κοκλώνης με τον σαρωτικό αυθορμητισμό που τον διακρίνει ανοίγει την καρδιά του και μιλά στο περιοδικό ΟΚ! για όλες τις μεγάλες αλλαγές που έφερε για εκείνον το φετινό καλοκαίρι: έναν χωρισμό, έναν κύκλο που έκλεισε, φιλίες που δοκιμάστηκαν, νέα ξεκινήματα, αλλά και τη δύναμη που έχουν οι ομάδες όταν πραγματικά αγκαλιάζουν την ουσία της λέξης «ομάδα».

Σε έχουμε συνηθίσει να κάνεις μακρινά ταξίδια, σε ασυνήθιστους προορισμούς. Φέτος το καλοκαίρι σε είδαμε να κάνεις διακοπές με φίλους, ψηφίζοντας φανατικά Ελλάδα, με πολλές βουτιές, βόλτες και φουλ γυμναστική – κρίνοντας τουλάχιστον από όσα στιγμιότυπα μοιράστηκες στο Instagram.

Είναι η πρώτη φορά που έκανα σχεδόν δύο μήνες διακοπές. Πέρασα σχεδόν δύο μήνες στη Μύκονο, που τη διάλεξα όχι μόνο γιατί μου αρέσει πολύ, αλλά και γιατί βόλευε γιατί πηγαινοερχόμουν στην Αθήνα όταν είχα δουλειά. Κάπως έτσι έμαθα να περπατάω σε κάθε σοκάκι με κλειστά μάτια! Πέρσι δεν είχα κάνει καθόλου διακοπές, γιατί τρέχαμε για να προετοιμάσουμε το πρόγραμμα του Open, έτσι φέτος του έδωσα και κατάλαβε. Βέβαια, με το που επέστρεψα στην Αθήνα, ξεκίνησα να δουλεύω 13 ώρες τη μέρα, οπότε το καλοκαίρι μού φαίνεται ήδη κάτι μακρινό.

Δείτε όσα αποκάλυψε για τον χωρισμό του στο okmag.gr