Ξέσπασε η Πάολα για τα όσα λέγονται για την κόρη της - «Επειδή είναι νύχτα;»

Τους αποστόμωσε όλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Πάολα για τα όσα λέγονται για την κόρη της - «Επειδή είναι νύχτα;»

Η Πάολα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη όπου μίλησε για τον Μίκη Θεοδωράκη λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο του αλλά και για την απώλεια του πατέρα της. Μεταξύ ωστόσο άλλον, αναφέρθηκε και στην κόρη της και την κίνηση της να την παίρνει μαζί της στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδά.

«Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον Μίκη Θεοδωράκη από κοντά, ήταν μεγάλη τιμή για μένα. Ντρεπόμουν, έλεγα δεν πάω. Και τι θα γίνει Άμα πάω; έλεγα. Κι όμως πήγα!», είπε για τη συνάντησή της με τον Μίκη Θεοδωράκη. «Ήθελα με τη ψυχή μου να πω αυτό το εμβατήριο. Κάποιος από τον ουρανό βοηθάει και το σύμπαν συνωμοτεί για αυτό που θέλεις».

«Μία φορά ένιωσα τον μεγάλο πόνο, τότε με τον μπαμπά μου και ένιωσα σαν να πήρε κάποιος την ψυχή μου και την πέταξε στα σκουπίδια», ανέφερε για το θάνατο του πατέρα της.

Το ξέσπασμα της Πάολα με αφορμή την κόρη της

«Εννοείται ότι το παιδί μου θα είναι στο χώρο που εργάζομαι. Μα δεν θα γνωρίσει το παιδί μου τον χώρο μου; Επειδή είναι νύχτα; Οι γονείς μου με έπαιρναν παντού, γι’ αυτό είμαι ευτυχισμένη και όχι στερημένη», κατέληξε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την κόρη της Πάολα

Μια ανάρτηση για την κόρη της Πάολα θέλησε να κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Έλενα Ακρίτα, με αφορμή την επιτυχία της 18χρονης Παολίνας στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Η κόρη της τραγουδίστριας σάρωσε κανονικά, με την οικογένεια της να πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τις βάσεις των πανελλαδικών εξετάσεων που ανακοινώθηκαν το πρωί της Παρασκευής 27/8. Η νεαρή πέρασε δεύτερη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών.

«Συγχαρητήρια επίσης στην κόρη της Πάολας που πέρασε δεύτερη στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη. Μπράβο κοριτσάκι μου, καλή σταδιοδρομία» έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος, δημοσιεύοντας παράλληλα μια τρυφερή φωτογραφία μαμάς και κόρης.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την κόρη της Πάολα

Όπως είναι λογικό δεν έλειψαν και οι δημόσιες ευχές από τους γονείς της, την Πάολα αλλά και τον Φώτη Ζογλοπή μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media τους.

Πάολα - Πανελλήνιες

Φώτης - Πανελλαδικές