Κατερίνα Στικούδη: "Σπάει" τη σιωπή της - Για αυτό το λόγο δεν επιβεβαίωνε την εγκυμοσύνη της

«Δεν μου αρέσουν τα στερεότυπα ότι επειδή είμαι έγκυος πρέπει να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη:

Το βράδυ του Σαββάτου στην πρεμιέρα του Just the 2 of us, η Κατερίνα Στικούδη επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της φορώντας ένα κολλητό μάξι φόρεμα με την κοιλιά της να πετάγεται τούρλα. Μια ημέρα μετά, εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και έκανε αποκαλύψεις για το παιδάκι που περιμένει, χωρίς ωστόσο να δίνει πολλές λεπτομέρειες.

Μάλιστα, για πρώτη φορά αποκάλυψε το λόγο που τόσο καιρό ενώ οι φήμες έδιναν και έπαιρναν για την εγκυμοσύνη της, εκείνη δεν απαντούσε σε καμία και κρατούσε σιγή ιχθύος.

«Η ομάδα είναι φανταστική. Είμαι 15-17 χρόνια στη δουλειά, αλλά όταν δουλεύω με ανθρώπους που κάνουν με τόσο μεράκι τη δουλειά τους περνάω υπέροχα. Το ευχαριστήθηκα εχθές πολύ. Η Ελένη Βουλγαράκη ήταν ένα κουφέτο, πανέμορφη. Δεν είναι εύκολο το live. Είχαμε το πάρτι της έναρξης, όλοι ήταν ξεχωριστοί, για εμένα ήταν σαν να ήμουν με φίλους», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη για το J2US.

Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Στικούδη για την εγκυμοσύνη της

«Δε μοιράζομαι τα προσωπικά μου στα social media. Όταν νιώθω καλά, και όταν θέλω να μοιραστώ κάτι το κάνω. Έχω να πω πραγματάκια για όλη αυτή την εμπειρία και πώς τη βιώνω. Δεν μου αρέσουν τα στερεότυπα ότι επειδή είμαι έγκυος πρέπει να κάτσω σπίτι», ανέφερε η τραγουδίστρια για το μωρό της (δείτε εδώ το φύλο).

Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη

Πρώτο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε πως η αγαπημένη Κατερίνα Στικούδη περιμένει τον πρώτο καρπό του ερωτά της από τον σύζυγός της, Βαγγέλη. Μάλιστα η τραγουδίστρια είναι πάνω από 6 μηνών και παρ' ότι κρατάει σιγή ιχθύος μη θέλοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το γεγονός, φίλη αυτής, και συγκεκριμένα η Νάγια αποκάλυψε το μεσημέρι της Παρασκευής το φύλο του μωρού που περιμένει.

Η, επίσης, τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Καλοκαίρι not κι εκτός από τις λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της Στικούδη, αναφέρθηκε και σε σχέσεις που διατηρούσε στο παρελθόν οι οποίες έπασχαν από κακοποιητική συμπεριφορά.

«Στην Αράχωβα, μου έχουν χτυπήσει στις 5 το πρωί την πόρτα στο ξενοδοχείο οι άνθρωποι που μου έκλεισαν το live για να μπουν στο δωμάτιό μου. Μόνο που δεν την έσπασαν» είπε.

«Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση από διάφορες απόψεις. Μετά το τελείωσα. Είμαι τυχερή που μετά τον χωρισμό δεν είχε συνέχεια» είπε.

«Άνοιξα το κομμωτήριο σκύλων για να φροντίσω διάφορα ζωάκια. Επειδή ασχολιόμουν μόνη μου στην καραντίνα με τον σκύλο μου και είπα να το κάνω και επαγγελματικά».

«Έστειλα στην Κατερίνα Στικούδη ευχές για το μωράκι της όταν έμαθα ότι είναι έγκυος. Έχω χαρεί πάρα πολύ για εκείνην, με το καλό . Περιμένει και αγοράκι από ό,τι έμαθα» είπε προδίδοντας το φύλο του μωρού.