Θλίψη στην οικογένεια του Κώστα και της Ντόρας Μπακογιάννη

Οι συγκινητικές αναρτήσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θλίψη στην οικογένεια του Κώστα και της Ντόρας Μπακογιάννη

32 χρόνια συμπληρώνεται από την ημέρα που ο Παύλος Μπακογιάννης έπεσε νεκρός από τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη». Τον δολοφόνησαν στις 26 Σεπτεμβρίου 1989, στις 7:58 το πρωί, στην είσοδο πολυκατοικίας που στεγαζόταν το γραφείο του επί της οδού Ομήρου στο κέντρο της Αθήνας.

Η σημερινή ημέρα λοιπόν, είναι δύσκολη τόσο για τον γιο του Κώστα Μπακογιάννη, όσο και για την σύζυγό του Ντόρα Μπακογιάννη. Και οι δυο θέλησαν να κάνουν συγκινητικές αναρτήσεις στα social media με αφορμή την δολοφονία του.

Οι αναρτήσεις του Κώστα και της Ντόρας Μπακογιάννη

«32 χρόνια μετά, οι ιδέες και τα πιστεύω σου είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Η τρομοκρατία και η τυφλή βία δεν θα νικήσουν. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ», έγραψε η κ. Μπακογιάννη.

Από την άλλη, ο γιος του και δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης δημοσίευσε στο facebook το τραγούδι με τίτλο «Κοίτα μπαμπά». Να σημειώσουμε πως ο ίδιος, βίωσε και πάλι πρόσφατα το πένθος.

Κοίτα μπαμπά…

Posted by Κώστας Μπακογιάννης on Saturday, September 25, 2021

Το απίστευτο τρολάρισμα του Κώστα Μπακογιάννη στην Ντόρα για τα εγγόνια της

Στην Κρήτη βρέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη για τις καλοκαιρινές της διακοπές ύστερα από ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα που είχε όλο τον χειμώνα. Μαζί της μάλιστα έχει και τα 7 εγγόνια της που είναι και η καλύτερη της παρέα.

Έχοντας αφήσει για λίγο καιρό στην άκρη τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, αποφάσισε να απολαύσει τον ρόλο της γιαγιάς. Μάλιστα στο όμορφο νησί είχε πάει και με την Σία Κοσιώνη και για πρώτη φορά την είχαμε δει με μαγιό.

Όπως κάθε γιαγιά λοιπόν, αναμενόμενο είναι να έχει μεγάλη αδυναμία στα εγγόνια της. Έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την θάλασσα στην οποία είναι και τα 7 παιδιά των παιδιών της. Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: “Τα 7! Το ένα και μοναδικό λεπτό που έμειναν ακίνητα!”.

Το τρολάρισμα του Κώστα Μπακογιάννη στην μητέρα του Ντόρα

Λίγες ώρες αργότερα ο γιος της και Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αναδημοσίευσε τη φωτογραφία που τράβηξε και ανάρτηση η μητέρα του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Το σχόλιο του μάλιστα, είναι έπος.

«Αν δεν υπήρχαν οι γιαγιάδες έπρεπε να τις είχαμε εφεύρει! Μάνα, θα φάνε σπίτι, μην τους κυνηγάς με το ταπεράκι στη θάλασσα!», έγραψε χαρακτηριστικά.