Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απίστευτο γέλιο στον αέρα του ALPHA με Γερμανού και Κούγια - «Δεν θέλω εγώ, εσείς θέλετε»

Τι συνέβη;

Απίστευτο γέλιο στον αέρα του ALPHA με Γερμανού και Κούγια - «Δεν θέλω εγώ, εσείς θέλετε»
News 26.09.2021 16:13
Από Ίρις Βίλα

Καλεσμένος στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα Δεν γίνεται» βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας προκειμένου να μιλήσει για την δικαστική υπόθεση του γνωστού τραγουδιστή, Νίκο Βέρτη. όπως φάνηκε η κουβέντα δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε κανείς.

Να τονίσουμε πως σχετικά με την υπόθεση του μοντέλου από το GNTM που συνελήφθη για για κατοχή κοκκαΐνης, ο Αλέξης Κούγιας προέβη σε μια ανακοίνωση.

Δείτε παρακάτω την συζήτηση Κούγια - Γερμανού

Ν.Γ.: Ο κύριος Κούγιας θέλει να μας πει για την αθώωση ενός πελάτη του που είναι ο Νίκος Βέρτης. Καλό μεσημέρι κύριε Κούγια.

Α.Κ.: Δεν θέλω εγώ, εσείς θέλετε!

Ν.Γ.: Εγώ δεν ήθελα τίποτα. Οι άλλοι επάνω θέλανε. Υπάρχει μια διάσταση, δεν πειράζει. Υγεία να έχουμε κύριε Κούγια μου.

Ανατροπή στη δικαστική διαμάχη του Νίκου Βέρτη - Τι συνέβη;

Ανατροπή είχαμε στη δικαστική διαμάχη του Νίκου Βέρτη με τον στενό του συνεργάτη, καθώς όπως αναφέρει το protothema.gr, απηλλάγη από την πρωτόδικη καταδίκη να καταβάλλει σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ σε δεδουλευμένα και ασφαλιστικές εισφορές που ζητούσε ο παιδικός του φίλος και στενός του συνεργάτης.

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2017, όταν ο στενός φίλος και συνεργάτης του, του κατέθεσε αγωγή, στην οποία ισχυρίζεται ότι του χρωστάει δεδουλευμένα τα οποία με τους τόκους αγγίζουν το 1.000.000. Ωστόσο, το ένα σκέλος ολοκληρώθηκε χθες 25/9, καθώς ο εισαγγελέας εφετών απέρριψε την αίτηση των αντιδίκων με αποτέλεσμα η απόφαση του δικαστηρίου να καταστεί αμετάκλητη.

Νίκος Βέρτης κορωνοϊός

Ειδικότερα, με την αμετάκλητη αυτή απόφαση το ποινικό δικαστήριο, δέχθηκε τους ισχυρισμούς του καλλιτέχνη και τα αποδεικτικά στοιχεία που έδειχναν ότι τελικά δεν επρόκειτο για σχέση εξαρτημένης εργασίας με τον συγκεκριμένο συνεργάτη του, αλλά για σύμβαση παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ανατρέπονται οι παραδοχές προηγούμενων δικαστικών αποφάσεων που είχαν κρίνει πως σχεδόν δέκα χρόνια πριν υπήρξαν προφορικές συμφωνίες βάσει των οποίων ο Νίκος Βέρτης είχε συμφωνήσει να καταβάλλει 5.000 ευρώ τον μήνα, πλέον δώρων και επιδομάτων, στο συγκεκριμένο πρόσωπο και πως ο τελευταίος εργαζόταν 24 ώρες το 24ωρο στο πλευρό του, όταν μάλιστα αυτός ζούσε και εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο καλλιτέχνης στην Αθήνα.

Για το λόγο αυτό λοιπόν, ο Νίκος Βέρτης έχει έναν λόγο παραπάνω να χαμογελά, μετά το πένθος που έζησε ο ίδιος και η οικογένεια του, πριν από μερικές ημέρες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ράκος ψυχολογικά η Ναταλία Γερμανού στον αέρα τou ALPHA - «Τι στην ευχή κάνουμε εδώ;»

Αλέξης Κούγιας: Έφαγε πρόστιμο στην Μύκονο επειδή...

Share