Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Λευτέρης Πανταζής - «Θα μου έδινε τεράστια χαρά να γινόμουν παππούς»

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Λευτέρης Πανταζής - «Θα μου έδινε τεράστια χαρά να γινόμουν παππούς»

Ο Λευτέρης Πανταζής παραχώρησε συνέντευξη στο «Λοιπόν» όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκε για το τραγούδι, σταθμό στη ζωή του αλλά και για την αγαπημένη του κόρη καθώς ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος μετράει χιλιόμετρο στον χώρο, αποκάλυψε πως ανυπομονεί να γίνει παππούς.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση με τον Μάριο Καπότση, μαζί φυσικά με το ασημένιο μετάλλιο, με το οποίο έκανε όλη τη χώρα να αισθανθεί υπερηφάνεια.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή

-Δεν έχετε παντρευτεί μέχρι σήμερα. Θα το σκεφτόσασταν;

Ναι, δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Αναγνώρισα το παιδάκι μου, το οποίο αποφασίσαμε μαζί με τη μητέρα της να κρατήσουμε και την καμαρώνω καθημερινά γιατί σκίζει. Έφτασα πολύ κοντά στον γάμο, έχω κάνει τέσσερις αρραβώνες, αλλά δεν ανέβηκα τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν έτυχε. Η ζωή του καλλιτέχνη είναι δύσκολη. Η σύντροφός του πρέπει να έχει μεγάλη υπομονή και γερό στομάχι. Άγιος δεν είμαι, αλλά δεν είμαι και άπιστος. Τουλάχιστον στις σχέσεις μου, ήμουν τίμιος. Η γυναίκα που θα σταθεί δίπλα μου, θα πρέπει να αγαπάει τον Λευτέρη της και να θαυμάζει τον Πανταζή της.

-Αυτήν την περίοδο είστε ερωτευμένος;

Με όλη αυτή την κλεισούρα αυτόν τον καιρό δεν είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε με νέους ανθρώπους. Τώρα που σιγά σιγά ξεμυτίσαμε, κάτι μου μυρίζει όμορφα τριγύρω. Μακάρι να είμαι τυχερός και να έρθει κάτι ωραίο στη ζωή μου. Θέλω να ερωτευτώ, σου δίνει φτερά.

-Παππούς ανυπομονείτε να γίνετε;

Αν θέλει ο Θεός, όλα θα γίνουν. Θα μου έδινε τεράστια χαρά. Η κόρη μου είναι με ένα εξαιρετικό παιδί και σπουδαίο αθλητή. Λόγω της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς έλειπε συνέχεια και δεν βλεπόντουσαν, αλλά τώρα πιστεύω όλα θα γίνουν και σύντομα.

Η απίστευτη ανάρτηση του Λευτέρη Πανταζή στο Thank You Next

Ακολουθώντας το παράδειγμα του Γιώργου Τσαλίκη, ο Λευτέρης Πανταζής θέλησε με τη σειρά του να κάνει μία ανάρτηση στην πασίγνωστη σελίδα που υπάρχει στο Facebook, στο Thank You Next, στην οποία μίλησε για μία παλιά του σχέση που τον πλήγωσε ανεπανόρθωτα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Λευτέρης Πανταζής αναφέρθηκε στη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου καθώς και στο παρελθόν είχε μιλήσει για το πόσο πολύ τον είχε κάνει να πονέσει. Ο ίδιος βέβαια κράτησε κρυφό το όνομα της συναδέλφου του με την οποία έζησε ένα θυελλώδη έρωτα.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πανταζή στο TYN

«Καλησπέρα σας, θα σας διηγηθώ μία ιστορία μου.

Είναι περίοδος 80’-90’ και είμαι σε ένα σχήμα πολύ πετυχημένο. Με δύο πολύ μεγάλους καλλιτέχνες, έναν άντρα και μία κυρία, με την οποία αυτή κυρία είχαμε και δεσμό, παρ’ όλη τη συνεργασία μας. Όταν τελείωσε λοιπόν η σεζόν, εκείνη δεν με ακολούθησε σε μία νέα συνεργασία που ετοίμασα, αλλά προτίμησε να μείνει στο προηγούμενο μαγαζί. Την περίοδο αυτή μέναμε μαζί σε ένα καλοκαιρινό θέρετρο στη Γλυφάδα, στο οποίο έμεναν πάρα πολλοί καλλιτέχνες, αθλητές και άνθρωποι της τέχνης.

Ξεκίνα η σεζόν. Το σχήμα που έχουμε φτιάξει πηγαίνει πολύ καλά, όμως της κυρίας -της σχέσης μου δηλαδή- δεν πήγαινε και τόσο καλά. Έτσι, ίσως ανταγωνιστικά, ίσως από ζήλεια, αποφασίζει να μου ρίξει ΤΥΝ και να έρχεται εκεί που μέναμε μαζί και κάναμε παρέα με τους άλλους καλλιτέχνες, με ένα νέο φλερτ. Εκεί λοιπόν πιάνω μια μέρα το παλικάρι και του λέω "αν την αγαπάς, μην έρχεστε εδώ, γιατί εδώ μέναμε μαζί τρία χρόνια".

Τρελάθηκα, πόνεσα και έχασα και πάρα πολλά κιλά από τη στεναχώρια, με αποκορύφωμα να γράψω ένα τραγούδι. Και αυτό το τραγούδι είναι αυτή η αληθινή ιστορία. Αυτό που βίωνα, και λέει: "Άραγε τι σου ‘λειψε κοντά μου και πήγες σε έναν άλλο να το βρεις, πες μου τι σου στέρησε η καρδιά μου και έφτασες αντίο να μου πεις. Μα δεν πειράζει, δεν πειράζει, δεν πειράζει, κοντά του να είσαι ευτυχισμένη αυτό με νοιάζει…"

Άραγε ήταν ευτυχισμένη; Δεν το ξέρω. Παρόλο που πέρασαν τα χρόνια, η αγάπη υπάρχει, συνεργασίες υπάρχουν, εκτίμηση υπάρχει και τίποτα δεν τα διαγράφει αυτά.
Και γι’ αυτό ήρθαν μετά και κάποια άλλα τραγούδια ζωής που λένε: "Είναι αστείο εμείς οι δύο να μη μιλιόμαστε…"

Μετά πάνω στο θυμό είπα: "Να πεθάνουν οι γυναίκες, να πεθάνουνε, μα κι αν λείψουνε στ’ αλήθεια τι θα κάνουμε…"

Αλλά μετά είπα: "Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου για μένα είσαι εσύ…"

Άρα λοιπόν, ηθικό δίδαγμα:

Χωρίς αυτές δεν μπορούμε να ζήσουμε είναι το άλλο μας μισό!!! Η ζωή συνεχίζεται, η αγάπη μένει, σας αγαπώ!!!
…κι αυτήν ακόμη την αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του.

Λευτέρης Πανταζής Άντζελα Δημητρίου TYN