Γιώργος Τσαλίκης: Έκανε ποστ στο Thank You Next - «Ακόμα περιμένει απάντηση»

Το απόλυτο έπος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Τσαλίκης: Έκανε ποστ στο Thank You Next - «Ακόμα περιμένει απάντηση»

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και έτσι, ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής, έκανε το δικό του ποστ στην αγαπημένη σελίδα που έχει "ταράξει" το Facebook, το Thank You Next.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε μία ιστορία που συνέβη πριν από περίπου 21 χρόνια, στην αρχή της καριέρας του, όταν πριν από ένα επαγγελματικό ραντεβού, γνώρισε μία κοπέλα η οποία του ζήτησε το τηλέφωνό του.

Οι δυο τους αντάλλαξαν μερικά sms και η ιστορία που περιέγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν απλά επική.

«Πάω για ραντεβού στην Άνωση (μια εταιρεία παραγωγής) για να συζητήσουμε για το πρώτο μου video clip, για το "Με χαλάει". Είχα μόλις βγει στην τηλεόραση μερικούς μήνες, στο πρωινό στην Ελένη, στη Ρουλά στο Μπράβο και ετοιμαζόμουν για το πρώτο μου CD. Στην αναμονή μαζί μου ήταν και μια κοπέλα, όμορφη, με αέρα, σιγουριά και υπέροχο χαμόγελο. Με κοιτάζει συνέχεια, μου χαμογελάει, με πλησιάζει και μου λέει "Θα ήθελα το τηλέφωνό σου να μιλήσουμε για συνεργασία!"

Της το δίνω, τελειώνω το ραντεβού μου και φεύγω. Αρχίζουν τα μηνύματα. Και θέλω να βρεθούμε, μόνοι μας, και ξέρω ότι έχεις σχέση αλλά δε με νοιάζει και σε θέλω πολύ, και σε έχω δει στην τηλεόραση και τέτοια. Παίζω κι εγώ μαζί της, να δω που το πάει. Εκείνη συνεχίζει πιο χύμα. Τη ρωτάω κι εγώ ευθέως. "Τι είναι αυτό που θέλεις τελικά;" Και μου απαντάει: "Πάντα ήθελα να πάω με τον Κουρκούλη". Παγώνω. "Τον ποιον;" ξαναρωτάω. Και συνεχίζει: "Έλα ρε Νίκο κοφτό. Σε θέλω!" ΤΥΝ κι ακόμα περιμένει απάντηση...τόσα δειλινά!», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής. Θα πάει ωστόσο στο Survivor; Ποια είναι η απάντησή του;

Γιώργος Τσαλίκης TYN

Τσαλίκης για Survivor 4 και Ανθή: «Εγώ για πίτσα μίλησα! Όποιος άκουσε κάτι άλλο, αυτό ήθελε»

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης μετά τον σάλο που ξέσπασε με τις αναρτήσεις που έκανε για την Ανθή Σαλαγκούδη, λέγοντας πως όταν βγει από το Survivor θα φάει πολλές πίτσες.

Πολλοί χρήστες των social media μίλησαν για χυδαία ανάρτηση του παρουσιαστή - τραγουδιστή, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χαμός ακόμη και στα κανάλια.

Τσαλίκης Survivor 4 Ανθή Σαλαγκούδη

Έτσι λοιπόν, μιλώντας στις κάμερες που τον περίμεναν έξω από την ραδιοφωνική του εκπομπή, δήλωσε πως στην εν λόγω ανάρτηση μίλησε καθαρά για πίτσες και όποιος άκουσε κάτι άλλο, μάλλον αυτό θα ήθελε να ακούσει.

Όσον αφορά την αναφορά του στα... βύσματα, σχολίασε ειρωνικά πως δεν υπάρχουν!