Γιώργος Τσαλίκης: Η απάντηση του στην ερώτηση αν θα πάει στο Survivor είναι απίστευτη

"Θα ρωτήσω την...."

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Τσαλίκης: Η απάντηση του στην ερώτηση αν θα πάει στο Survivor είναι απίστευτη

Το Survivor έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, καθώς παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο. Ο Γιώργος Τσαλίκης ανήκει στην κατηγορία εκείνων που βλέπουν το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ και μάλιστα σχολιάζουν με το δικό τους τρόπο τις εξελίξεις μέσα από αναρτήσεις στα social media.

Πριν λίγες ώρες μέσα από ένα Q&A στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο τραγουδιστής απάντησε στον αν θα έλεγε το "ναι" στην πρόταση να μπεί στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Τσαλίκης θέλησε να απαντήσει χιουμοριστικά στην ερώτηση αν θα πήγαινε στο reality του ΣΚΑΪ γράφοντας: “Θα ρωτήσω τη Λίτσα (Πατέρα) γιατί μπαίνουμε στον Υδροχόο”. Δείτε ωστόσο, τι θα γίνει στο ριάλιτι την Κυριακή 24/1

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη

τσαλίκης

«Νικητής του Survivor 4 θα είναι... ο Γιώργος Λιανός» δήλωσε ο Γιώργος Τσαλίκης

Το Survivor 4, έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών και φανς του ριάλιτι έχουν γίνει και πολλοί διάσημοι, όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος που δεν διστάζει να ρίξει "καρφιά", μέχρι και ο Γιώργος Τσαλίκης που προέβλεψε πως νικητής θα είναι ο Γιώργος Λιανός.

Ο τραγουδιστής, σε Q&A που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, απάντησε σε ερωτήσεις των θαυμαστών του. Μια από αυτές λοιπόν αφορούσε το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

«Ποιος πιστεύεις θα είναι ο νικητής φέτος στο survivor;» ρώτησε follower του. «Αυτός» έγραψε κάνοντας mention τον Γιώργο Λιανό και αναρτώντας φωτογραφία του.

τσαλίκης λιανός