Άκης Πετρετζίκης: Η φωτογραφία του γιου του λίγο πριν τη βάφτισή του

Έτοιμος να ντυθεί γαμπρός ο γνωστός μάγειρας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άκης Πετρετζίκης: Η φωτογραφία του γιου του λίγο πριν τη βάφτισή του

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνουν ο Άκης Πετρετζίκης και η αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ καθώς σε λίγες ώρες, πρόκειται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και να βαφτίσουν τον υπέροχο γιο τους που ήρθε στη ζωή πριν από μερικούς μήνες.

Ο γνωστός μάγειρας είναι πολύ ενθουσιασμένος με τον γιο του και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα μαζί του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Άκης Πετρετζίκης θα δώσει στον γιο του το όνομα «Αχιλλέας» και λίγο πριν τη βάφτιση ο μικρός του πόζαρε με το πιο γουστόζικο φορμάκι στον φακό του μπαμπά του.

Η φωτογραφία του γιου του Άκη Πετρετζίκη

Άκης Πετρετζίκης βάφτιση γιου
=

Χαμός στο διαδίκτυο με το νέο βίντεο του Άκη Πετρετζίκη με τον γιο του

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άκης Πετρετζίκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα νέο υπέροχο στιγμιότυπο με τον δύο μηνών γιο του, το οποίο εννοείται πως έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο ερχομός του, έχει κάνει εκείνον και την αγαπημένη του σύντροφο, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, τρισευτυχισμένους και έτσι, δεν διστάζουν να το δείχνουν! Οι διακοπές τελείωσαν και έτσι ο αγαπημένος σεφ έπρεπε να επιστρέψει στην δουλειά. Δεν πήγε όμως μόνος αφού μαζί του είχε και τον μικρό του, ντυμένο με ένα απίστευτο ρουχαλάκι!

Οι τρυφερές φωτογραφίες του Άκη Πετρετζίκη με την σύντροφό του

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι γνωστός για την δουλειά του μιας και αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική του ζωή καθώς θέλει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από τότε όμως που έγινε "χαζομπαμπάς" του αρέσει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από τη νέα του ζωή.

Ο γνωστός σεφ αυτή τη φορά επέλεξε να δημοσιεύσει κάποιες τρυφερές φωτογραφίες με την αγαπημένη του σύντροφο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μάλιστα, στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλό χειμώνα από εμάς. Πρώτες μας διακοπές με τον μικρό…Του πήραμε γυαλάκια, μαγιουδάκι κ μία μικρή φουσκωτή πισινούλα… πού να ξέραμε… Μας γλέντησε κανονικά το τσουρεκάκι μας! Από αύριο δουλειά».