Κατερίνα Καινούργιου: «Να ξεκαθαρίσω τη θέση μου...» - Το «καρφί» για τη Σάσα Σταμάτη

Κόντρα από το πουθενά ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Να ξεκαθαρίσω τη θέση μου...» - Το «καρφί» για τη Σάσα Σταμάτη

Μέσα από τη σημερινή (27/9) εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να απαντήσει στις δηλώσεις που έκανε για εκείνη η Σάσα Σταμάτη μετά το J2US, και να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έχει συμβεί ανάμεσά τους.

Συγκεκριμένα, κατά την κριτική της στο J2US, η Σάσα Σταμάτη έδωσε τα συγχαρητήριά της στην Βίκυ Σταυροπούλου για την εντυπωσιακή πορεία που κάνει φέτος η Δανάη Μπάρκα.

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, τα σχόλια στο Twitter ήταν πολλά καθώς αναφέρθηκε σε ανταγωνιστική εκπομπή και έτσι, της ζήτησε να κάνει δηλώσεις στην κάμερά της για να της ζητήσει συγγνώμη.

Η Σάσα Σταμάτη αρνήθηκε και στη συνέχεια, στις δηλώσεις που έκανε αποκάλεσε την Κατερίνα Καινούργιου «παραπονιάρα».

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για τη Σάσα Σταμάτη

«Να το πω με μεγάλη ειλικρίνεια. Δε ξέρω τι της μεταφέρθηκε της Σάσας. Βρισκόμουν εκεί και κάποια στιγμή την ώρα της κριτικής είπε συγχαρητήρια στη Βίκυ Σταυροπούλου που σκίζει η Δανάη (Μπάρκα). Να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Εμένα η Δανάη είναι πάρα πολύ καλή μου φίλη. Και εγώ σαν Κατερίνα δε ξέρω τι της μετέφεραν, δεν είχα κανένα θέμα να λέει για τη Δανάη, να λέει για μένα.

Πραγματικά δε θα είχα τέτοια κολλήματα. Πήγα και της είπα πως επειδή διάβασα τα σχόλια στο Twitter και της την έχουν πέσει όλοι, να έρθει να κάνει κάποιες δηλώσεις και να ζητήσει συγγνώμη. Μου είπε “όχι” γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας της. Εγώ προσωπικά δεν ενοχλήθηκα με κάτι, αλλά οι αντιδράσεις ήταν αρκετές», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ασύλληπτο - Η Γαρμπή έκανε επική ανάρτηση για την ηλικία της Σταμάτη και εκείνη απάντησε

Η Καίτη Γαρμπή είναι λάτρη του twitter και αρκετά συχνά την έχουμε δει να παίρνει θέση σε πολλά θέματα της επικαιρότητας. Όπως για παράδειγμα την υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα. Ωστόσο χθες 25/9 έβλεπε την πρεμιέρα του J2us και θέλησε να γράψει κάτι για την Σάσα Σταμάτη και την ηλικία της, με αφορμή μια δήλωση της στους κριτές.

Η δημοσιογράφος χαρακτηριστικά, προσπάθησε να κάνει πλάκα με τις γυναίκες της κριτικής επιτροπής ρωτώντας αρχικά αν είναι κυρίες ή δεσποινίδες μιας και έχουν πάρει διαζύγιο. Η τραγουδίστρια λοιπόν δεν το άφησε αυτό ασχολίαστο.

«Σάσα μου γλυκιά: Δεσποινίδες λέμε τα κορίτσια από 16 και κάτω! Από 17 και πάνω όλες μας αποκαλούμαστε και είμαστε Κυρίες! Οκ Σάσα μου;» έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

Για αυτή την εν λόγω λοιπόν ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή ρωτήθηκε η Σάσα Σταμάτη από τον δημοσιογράφο της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι" και δεν έδειξε να ενοχλείται λέγοντας: «Είπε ένα σχόλιο. Τη σέβομαι την Καίτη Γαρμπή και την εκτιμώ. Είναι ιεροσυλία να πω κάτι για την Καίτη Γαρμπή. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει για μένα».