«Κόλαφος» η Καίτη Γαρμπή για την επίθεση με βιτριόλι - «Τι είδους "γυναίκα" θα έκανε κάτι τέτοιο...»

Η αιχμηρή ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κόλαφος» η Καίτη Γαρμπή για την επίθεση με βιτριόλι - «Τι είδους

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Καίτη Γαρμπή δε δίστασε να ξεσπάσει μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, σχολιάζοντας το πόσο αποτρόπαιη ήταν η πράξη που έκανε η 36χρονη.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε στη γενναιότητα που έδειξε η Ιωάννα με την εμφάνισή της στο δικαστήριο και στη δύναμη που είχε το βλέμμα της.

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για την επίθεση με βιτριόλι

«Δεν σταματά να εκπλήσσει δυσάρεστα το ανθρώπινο είδος. Τι είδους “γυναίκα” θα έκανε τέτοιο ανεπανόρθωτο κακό σε μια άλλη γυναίκα για έναν άντρα; Ωστόσο, μπορεί τώρα το πρόσωπο της Ιωαννας να κρύβεται πίσω από μια μάσκα, ομως η δύναμη της ψυχής της είναι ολοφάνερη στα μάτια της!», έγραψε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή στην ανάρτησή της.

Τι έσβησε από το κινητό της η 36χρονη μετά την επίθεση στην Ιωάννα

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, λίγες μέρες μετά τη δίκη που διεκόπη το πρωί της Τετάρτης (15/9). Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, έκανε μία αποκάλυψη σχετικά με τα στοιχεία που έσβησε από το κινητό της η κατηγορούμενη μετά την επίθεση.

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν, η 36χρονη έσβησε την αναζήτηση του τηλεφώνου της οικίας της Ιωάννας σε εταιρεία αναζήτησης τηλεφώνων.

Ακόμη, διέγραψε δύο φωτογραφίες της Ιωάννας, την εικόνα προφίλ της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπως και τα μηνύματα που της είχε στείλει στο Messenger.

Οι αρχές βρήκαν ακόμη πως αφαίρεσε την αναζήτηση εταιρείας που πουλάει αιθέρα, φωτογραφία συσκευής γεωεντοπισμού, την αναζήτηση ιστοσελίδας με τίτλο «γυναίκες δηλητήριο με μαντήλι», μία φωτογραφία πινακίδας αυτοκινήτου αλλά και την αναζήτηση για αγορά συσκευής γεωεντοπισμού.