Γελάει ο Πετρετζίκης: Περίμεναν όλοι να γίνει ο γάμος στην Αθήνα αλλά τελικά γίνεται στη Θεσσαλονίκη

Τα τηλεοπτικά συνεργεία είχαν στηθεί έξω από το κτήμα στο Κορωπί και περίμεναν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γελάει ο Πετρετζίκης: Περίμεναν όλοι να γίνει ο γάμος στην Αθήνα αλλά τελικά γίνεται στη Θεσσαλονίκη

Σε λίγα λεπτά αναμένεται να παντρευτεί ο Άκης Πετρετζίκης με την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει προγραμματίσει μαζί και την βάφτιση του γιου τους, ο οποίος θα πάρει το όνομα «Αχιλλέας».

Ενώ λοιπόν είχε γίνει γνωστό πως ο γάμος θα πραγματοποιηθεί σε ένα πολυτελές κτήμα στο Κορωπί, αποδείχθηκε πως οι πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει ήταν λανθασμένες και πως ο Άκης Πετρετζίκης παντρεύεται στη Θεσσαλονίκη!

Ο αγαπημένος τηλεοπτικός μάγειρας, κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω με τη γαμήλια τελετή και τη βάφτιση του μικρού του. Μάλιστα τα τηλεοπτικά συνεργεία είχαν στηθεί για ώρες έξω από το κτήμα στο Κορωπί και περίμεναν να εμφανιστούν η νύφη με τον γαμπρό αλλά μάταια.

Όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή Πρωινό, ο υπεύθυνος του κτήματος, αποφάσισε να ενημερώσει τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς που περίμεναν έξω από τον χώρο, πως για σήμερα (27/9) δεν έχει προγραμματιστεί κανένας γάμος και πως περιμένουν άδικα.

Τι συνέβη με τον γάμο του Άκη Πετρετζίκη

Η φωτογραφία του γιου του λίγο πριν τη βάφτισή του

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άκης Πετρετζίκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα νέο υπέροχο στιγμιότυπο με τον δύο μηνών γιο του, το οποίο εννοείται πως έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο ερχομός του, έχει κάνει εκείνον και την αγαπημένη του σύντροφο, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, τρισευτυχισμένους και έτσι, δεν διστάζουν να το δείχνουν! Οι διακοπές τελείωσαν και έτσι ο αγαπημένος σεφ έπρεπε να επιστρέψει στην δουλειά. Δεν πήγε όμως μόνος αφού μαζί του είχε και τον μικρό του, ντυμένο με ένα απίστευτο ρουχαλάκι!

Άκης Πετρετζίκης βάφτιση γιου