Σοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό - «Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό! Περίμενα σήμερα να...»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό - «Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό! Περίμενα σήμερα να...»

Την συνέντευξη του ηθοποιού Γιάννη Μόρτζου, όπου μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες που έχουν γίνει, σχολίασαν στο Πρωινό. Όλοι στην εκπομπή δήλωσαν κάθετα αντίθετοι στα όσα είπε, με αποτέλεσμα να τον βγάλουν στον αέρα με σκοπό να εξηγήσει τι εννοούσε.

Οι δηλώσεις λοιπόν που έκανε όταν βγήκε αέρα της εκπομπής, άφησαν την Φαίη Σκορδά σοκαρισμένη, καθώς πίστευε πως θα είχε άλλη άποψη και η εν λόγω συνέντευξη θα είχε παραξηγηθεί.

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω! Ακούω και σέβομαι και την ηλικία και την πορεία, όμως, μου κάνει τόσο εντύπωση, έχω μείνει με το στόμα ανοικτό. Αλήθεια σας λέω, ήμουν σίγουρη ότι κάτι παρεξηγήθηκε. Είναι η αλήθεια μου. Αυτό περίμενα σήμερα», είπε η Φαίη Σκορδά εμφανώς άφωνη.

Τι συνέβη στο Πρωινό με Σκορδά και Μόρτζο

Συγκλονισμένη ψυχολογικά η Φαίη Σκορδά στον αέρα του ΑΝΤ1 - Φώναζε στην κάμερα "Τι γίνεται; Τι λέει;"

Από τις 23/9 η Φαίη Σκορδά είναι άσχημα ψυχολογικά όπως άλλωστε η ίδια εξομολογήθηκε στην έναρξη. Μέχρι και σήμερα 24/9 η παρουσιάστρια παραμένει συγκλονισμένη με το αποτρόπαιο έγκλημα στην Ρόδο, όπου 40χρονος δολοφόνησε εν ψυχρώ την πρώην σύντροφό του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο θείος λοιπόν του δράστη μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και οι προκλητικές δηλώσεις του, έβγαλαν εκτός εαυτού το πάνελ, με την Φαίη Σκορδά να ξεσπά την ώρα που ακουγόντουσαν τα λόγια του.

«Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Αυτή είναι η ένστασή μου. Έχετε μπλέξει πολλές ειδήσεις σε μία και παρουσιάζετε ένα πρόσωπο που δεν είναι αυτό που παρουσιάζετε. Ήταν ένας άνθρωπος ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του όπως είναι ο καθένας μας με τη σχέση του και καλά έκανε και είναι. Από εκεί και πέρα η καθεμία θα πρέπει να σέβεται ο καθένας από εμάς περισσότερο από το περισσότερο.

Όχι μέχρι να μας ρίξετε και άπαξ και σας φτιάξουμε τα σπίτια μας, τις δομές που θέλετε, ξαφνικά θέλω την ελευθερία μου… Εντάξει ο καθένας από εμάς θα ζήλευε. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Δεν πήρε ένα όπλο ξαφνικά και γύρισε κι έκανε έτσι. Και για να αυτοκτονήσει πολύ περισσότερο, πρέπει να την έχει λατρέψει.

Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας αλλά δε μπορείτε να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες σαν να είναι τέρατα. Παρουσιάζετε τελευταία τις γυναίκες σαν θύματα. Δεν είστε όλες θύματα. Υπάρχετε κι εσείς που είστε με αγγελική μορφή, κούκλες αλλά εξωτερικά και μόνο. Στο μέσα βάλτε μία άλλη λέξη. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, αλλά δεν θέλω να θίξετε κι εσείς την οικογένειά μου» είπε χαρακτηριστικά το Πρωινό ο θείος του δράστη.

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Με το που ολοκληρώθηκε το απόσπασμα με τις δηλώσεις του, η Φαίη Σκορδά πήρε αμέσως τον λόγο και ξέσπασε σε έξαλλη κατάσταση. «Παιδιά τι γίνεται; Τι λέει ο άνθρωπος; Ο άνθρωπος είναι να πάει η αστυνομία να τον πιάσει. Τι ακούσαμε, τι ακούσαμε; Τι αναλύουμε;» είπε.

«Από χθες έχω σοκαριστεί γιατί προφανώς υπάρχουν τέτοιες απόψεις. Είπες εσύ ποιος τον δικαιολογεί. Ορίστε ποιος τον δικαιολογεί», είπε στην συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.