Super Κατερίνα: Ανακοινώθηκε ο χωρισμός στον αέρα του ALPHA

«Έχουμε βάλει μια μεγάλη παύση γιατί...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Ανακοινώθηκε ο χωρισμός στον αέρα του ALPHA

Μια αποκάλυψη έγινε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα. Καλεσμένος που είχε βγει μέσω skype στον αέρα, καθώς δεν κατάφερε να πάει στο πλατό, έκανε γνωστό πως έχει χωρίσει από την σύντροφό του, λόγω της απόστασης που έχουν ανάμεσα τους, μιας και εκείνη μένει μόνιμα στο εξωτερικό.

Αυτός χώρισε και το αποκάλυψε στο Super Κατερίνα

Ο λόγος για τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή για την εμφάνιση του στο Just the 2 of us, αλλά και το εξώδικο που του έστειλε η Acun Media όπου του ζητάει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό αν θέλει να συνεχίσει στο μουσικό show.

Ο Τζέιμς λοιπόν, ανέφερε πως έχει βάλει μια μεγάλη παύση με την Μαξίμ, λόγω του ότι μένει στο εξωτερικό και δεν θα ήθελαν να έχουν σχέση από απόσταση.

Αυτή είναι η πρώην του Τζέιμς - Οι κοινές διακοπές στην Ρόδο

Μπορεί ο Τζέιμς Καφετζής να είχε εξαφανιστεί από το χώρο της τηλεόρασης, με δημοσιεύματα ωστόσο να τον θέλουν να βρίσκεται τηλεοπτικά από τη νέα σεζόν, οι αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ήταν όμως σχεδόν καθημερινές.

Ο νεαρός που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor φέτος το καλοκαίρι είχε ένα γεμάτο πρόγραμμα από επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως πάντα ξέκλεβε λίγο χρόνο για να κάνει και τις διακοπές του με την παρέα του, αλλά και με την αγαπημένη του.

Μπορεί όσο βρισκόταν στο Survivor να είχε εξομολογηθεί πως έχει χωρίσει με την σύντροφό του, όμως μετά την έξοδο του από το παιχνίδι έχουν γίνει αχώριστοι.

Το γεγονός αποδεικνύει και η νέα ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή με την αγαπημένη του.