Τεράστιο το ποσό που ζήτησε η Acun Media από τον Τζέιμς Καφετζή - Τι γράφει το εξώδικο που του έστειλε

Τα πρώτα λόγια μετά την αποκάλυψη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τεράστιο το ποσό που ζήτησε η Acun Media από τον Τζέιμς Καφετζή - Τι γράφει το εξώδικο που του έστειλε

Τρεξίματα φαίνεται πως έχει ο Τζέιμς Καφετζής, καθώς λίγο πριν εμφανιστεί στην πρεμιέρα του Just the 2 of us, η Acun Media του έστειλε εξώδικο. Συγκεκριμένα, λόγω του 6μηνου συμβολαίου που έχουν λόγω του Survivor 4, δεν του επέτρεπε να εμφανιστεί στο show. Ωστόσο, ο Ροδίτης βγήκε κανονικά στην σκηνή και τραγούδησε στο πλευρό της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Την αποκάλυψη του εξώδικου έκανε ο Νίκος Κοκλώνης, όταν μίλησε στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση. «Λάβαμε και ένα εξώδικο για να μη συμμετέχει ένας παίκτης σήμερα το βράδυ. Έστειλε εξώδικο η Acun Media στον James Καφετζή» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Σήμερα 27/9, ο Τζέιμς βγήκε μέσω skype στην εκπομπή Super Κατερίνα, και παρόλο που στην κάμερα του MEGA δεν θέλησε να πει τίποτα για το εν λόγω θέμα φεύγοντας τραγουδώντας, στον ALPHA έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το εξώδικο.

Η αποκάλυψη του Τζέιμς Καφετζή για το εξώδικο της Acun Media

«Ισχύει, την Παρασκευή όταν ήμουν στην τελευταία πρόβα μου ήρθε το εξώδικο. Δε θέλω να το συζητήσω πολύ αυτό. Ήταν για ένα τεράστιο ποσό. Αν θέλω να συμμετέχω στο J2US ουσιαστικά αυτό είναι το πρόστιμο» είπε, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Όλη η αλήθεια για το τέλος της φιλίας του με τον Μπάρτζη

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ζωντανά το πρωί της Τρίτης (14/9) ο Τζέιμς Καφετζής. Ο ίδιος μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο φημολογούμενο τέλος της φιλίας του με τον Νίκο Μπάρτζη.

«Με τον Νίκο Μπάρτζη δεν έχει γίνει τίποτα! Απλά τα sites το έχουν πάρει και έχουν κάνει το τόσο τόσο! Απλά εγώ λόγω δουλειάς δεν βρίσκομαι καθόλου στην Αθήνα. Γενικά το καλοκαίρι, γιατί δεν έχω σεζόν, δουλεύω έξι μήνες. Σε αυτούς τους έξι μήνες δουλεύω δέκα με δεκαπέντε ώρες την ημέρα και δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο.

Δεν μπόρεσα ποτέ να ανέβω στην Αθήνα, ο Νίκος κατέβηκε στην αρχή της σεζόν και… αυτό είναι. Δηλαδή τώρα που θα ανέβω, την Παρασκευή, πάλι στην Αθήνα έχουμε μιλήσει να βρεθούμε. Υπήρξαν οι δηλώσεις του Νίκου ότι δεν μιλάμε όσο πριν, αλλά είναι απολύτως λογικό.

Στο Survivor ήμασταν μαζί 24 ώρες το 24ωρο οπότε είναι απολύτως λόγικό να είμαστε έτσι, αλλά τώρα που δουλεύω στη Ρόδο το καλοκαίρι δεν έχω τον χρόνο να ανέβω στην Αθήνα και εκείνος έχει το μαγαζί του. Πραγματικά δηλαδή αυτό είναι μόνο. Δεν έχει γίνει κάτι».