Δανάη Μπάρκα: Απαντάει στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Τίμο Ζαχαράτο

«Είμαστε χαρούμενοι, ενωμένοι...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Απαντάει στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Τίμο Ζαχαράτο

Η Δανάη Μπάρκα, το μεσημέρι της Κυριακής θέλησε να επικοινωνήσει με την εκπομπή Τις λες Τώρα, προκειμένου να δώσει τις δικές της απαντήσεις σχετικά με τη σχέση που της χρεώνουν με τον μάγειρα της εκπομπής της, Τίμο Ζαχαράτο.

Η ίδια πολλές φορές «πειράζει» τον νεαρό μάγειρα στον αέρα του Πάμε Δανάη, ενώ πριν από μερικές μέρες του πρότεινε να κάνουν παιδί.

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα για τη σχέση που της χρεώνουν με τον Τίμο Ζαχαράτο

«Περνάμε πολύ ωραία και νομίζω φαίνεται. Και σαν παρέα, όχι μόνο στην μαγειρική. Είμαστε χαρούμενοι, ενωμένοι και πολύ ερωτικοί», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα!», ενώ στη συνέχεια η Μαρία Ηλιάκη σχολίασε πως προσπαθεί να αποφύγει την ερώτηση.

«Μαρία μου, επειδή πλέον έχω εμπειρία δίπλα στον Άρη Καβατζίκη, ξέρω ότι οι απαντήσεις θα έρθουν μέσω της εκπομπής μας», απάντησε η νεαρή παρουσιάστρια.

«Θα μπορούσα να είμαι με μία κοπέλα σαν την Δανάη Μπάρκα»

Δηλώσεις στο «Τι λες τώρα» έκανε και ο Τίμος Ζαχαράτος ο οποίος μίλησε για τη Δανάη Μπάρκα.

«Είμαστε πέντε παιδιά. Τα τρία έχουμε πράσινα μάτια» αποκάλυψε. Όταν είμαι με κάποιον άνθρωπο είμαι πιστός… Με την Δανάη Μπάρκα είμαστε «φρεσκοπαντρεμένοι». Θα μπορούσα να είμαι με μια κοπέλα όπως η Δανάη».

Εκείνο που απεχθάνεται πάνω σε μία κοπέλα είναι η ασέβεια. Ο ίδιος, βέβαια, είναι full ρομαντικός, καθώς ανέφερε πως έχει κλείσει την είσοδο της πολυκατοικίας μιας κοπέλας με μπαλόνια και λουλούδια.