Ελένη Μενεγάκη: «Με πιάνει κόσμος στον δρόμο και μου λέει...» - Η αποκάλυψη της στον αέρα του MEGA

Το σχόλιο της παρουσιάστριας κατά την διάρκεια της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: «Με πιάνει κόσμος στον δρόμο και μου λέει...» - Η αποκάλυψη της στον αέρα του MEGA

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/9) η Ελένη Μενεγάκη κατά την διάρκεια της εκπομπής της στον MEGA.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως ακόμα και στον δρόμο, την σταματάει ο κόσμος και την ρωτάει για την νέα σειρά του καναλιού, Η Γη της Ελιάς, της οποίας οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές -δείτε εδώ τι θα δούμε σήμερα-.

H ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Με πιάνει κόσμος στο δρόμο και μου λέει για τη σειρά, Η γη της Ελιάς, πόσο γρήγορες εξελίξεις και ανατροπές έχει… Για μένα το hot θέμα είναι η ιστορία με το παιδί που κάνει τον γιο της Άντζελας Γκερέκου και δεν είναι και είναι η σχέση της… γίνεται χαμός στη σειρά. Κάθε μέρα και μία ανατροπή»!

Ελένη Μενεγάκη για την γη της ελιάς

Κρυφός γάμος στην σειρά του Mega, Η γη της ελιάς

Στην Γη της ελιάς, Μάνος με τη Μαρίνα είναι ευτυχισμένοι, όμως δεν μπορούν να ζήσουν την ευτυχία τους, καθώς τόσο η Χάιδω όσο και ο Ισίδωρος δεν μπορούν με τίποτα να δεχτούν αυτή τη σχέση, τόσο ως απλά ερωτική και πολύ περισσότερο σαν μια σχέση με σοβαρό μέλλον.

Το ότι πρέπει να κρύβονται από όλους κουράζει αφάνταστα τόσο τον Μάνο όσο και τη Μαρίνα. Ετσι αποφασίζουν να καταστρώσουν ένα σχέδιο, ώστε να φύγουν για λίγο από τη Μάνη και να ζήσουν ελεύθεροι έστω και για λίγο τον έρωτά τους. Ετσι, την ίδια στιγμή τόσο ο Μάνος όσο και η Μαρίνα επικαλούνται κάποιες δουλειές και φεύγουν μαζί, στα κρυφά, για ερωτικό τριήμερο στην Αθήνα. Δείτε όμως και τους νέους ηθοποιούς που μπαίνουν στην σειρά.

Ο Μάνος δείχνει τόσο ερωτευμένος και ευτυχισμένος που παίρνει την απόφαση να προχωρήσει τη σχέση του. Ετσι προτείνει στη Μαρίνα: «Θέλεις να παντρευτούμε κρυφά; Εδώ που είμαστε, αύριο κιόλας αν θέλεις», της δηλώνει κι εκείνη μένει άναυδη. Μετά το αρχικό σοκ, η Μαρίνα δέχεται: «Ναι, θέλω. Θέλω να γίνω γυναίκα σου. Ας παντρευτούμε εδώ στην Αθήνα με πολιτικό γάμο», του λέει και συμφωνούν να το κρατήσουν κρυφό απ’ όλους: «Καλύτερα ας μην το μάθει κανείς. Εκτός από τη Μυρτάλη, φυσικά. Απ’ αυτήν δεν μπορούμε να το κρύψουμε», του λέει η Μαρίνα και αμέσως την παίρνει τηλέφωνο.

Η γη της ελιάς Μάνος και Μαρίνα παντρεύονται

Ωστόσο στη Μυρτάλη έχει συμβεί κάτι τραγικό. Εχει πέσει θύμα απαγωγής και κρατείται φυλακισμένη. Ετσι η Μυρτάλη δεν της απαντά και όταν η Μαρίνα λάβει ένα ψυχρό γραπτό μήνυμα από το κινητό της φίλης της, θα παραξενευτεί. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος έχει υποψιαστεί ότι ο Μάνος μπορεί να βρίσκεται με τη Μαρίνα στην Αθήνα και στέλνει την Ιουλία στο ανθοπωλείο για να τσεκάρει: «Πήγαινε σε παρακαλώ να δεις, αν και είμαι σίγουρος ότι είναι με τη Μαρίνα. Δεν θα γυρίσει; Αλίμονό του. Τον είχα προειδοποιήσει ότι δεν πρόκειται να το δεχτώ αυτό ποτέ», λέει έξαλλος. Την ώρα που ο Δημήτρης απειλεί την Αθηνά.

H Aννα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Οι ατασθαλίες του Δημήτρη φέρνουν την Αθηνά σε δύσκολη θέση, όμως εκείνος εξακολουθεί να αρνείται να φύγει από τη Μάνη και συνεχίζει να την εκβιάζει. Η Αννα, πληγωμένη, δεν μπορεί να δεχτεί τον χωρισμό της από τον Δημήτρη και κάνει κάτι παράτολμο. Θολωμένη από την απόρριψη, πίνει ένα μπουκάλι χάπια με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή της. Η κοπέλα πέφτει λιπόθυμη και έτσι τη βρίσκει ο αδελφός της ο Αποστόλης και την πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η απόπειρα αυτοκτονίας της, όμως, έχει θορυβήσει όλη την κωμόπολη και κυρίως την Αθηνά που φοβάται ότι θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις. Την ίδια στιγμή όμως ο Δημήτρης πολιορκεί την Αντιγόνη, αλλά εκείνη δεν ενδίδει, ενώ παράλληλα η Αθηνά κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να διώξει τον Δημήτρη από το σπίτι.

Πυροβολούν τη Χάιδω και τον Φίλιππο

Η Χάιδω και ο Φίλιππος επισκέπτονται το νεκροταφείο, αλλά εκεί κάποιος άγνωστος τους βάζει στο στόχαστρο και δεν διστάζει να τους πυροβολήσει. Η εμμονή της Χάιδως με τη βεντέτα δεν αργεί να ξαναφουντώσει και, με αφορμή τους πυροβολισμούς στο νεκροταφείο, αρχίζει πάλι να πιέζει τον Φίλιππο να πάρει εκδίκηση. Ωστόσο ο Φίλιππος, πάνω στην απελπισία του, ζητά τη βοήθεια του Λυκούργου και του εξομολογείται πως αυτός πυροβόλησε τον Στέφανο, ενώ ο Λυκούργος έρχεται πιο κοντά με τη Χάιδω.