Γιώργος Τσαλίκης: Έφτασε ένα βήμα πριν τον θάνατο - "Το τελευταίο δευτερόλεπτο σωθήκαμε"

Σώθηκε από θαύμα - Οι σοκαριστικές δηλώσεις του για το παραλίγο δυστύχημα που θα του κόστιζε την ζωή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Τσαλίκης: Έφτασε ένα βήμα πριν τον θάνατο -

Ένα βήμα πριν τον θάνατο έφτασε ο Γιώργος Τσαλίκης και οι συνεργάτες του το βράδυ του Σαββάτου στην Ρόδο. Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο νησί για μια live εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο, ωστόσο παραλίγο να γίνει θύμα ενός μοιραίου δυστυχήματος.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος μέσα από τα social media, οδηγός παραβίασε το κόκκινο και παραλίγο να τρακάρει με το αμάξι που βρισκόταν ο τραγουδιστής με τους συνεργάτες του.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Τσαλίκη για το παραλίγο δυστύχημα

"Επειδή τα social media έχουν δύναμη... με βλέπετε; Δεν θα ήμουν εδώ σήμερα διότι την Κυριακή το πρωί στη Ρόδο, γύρω στις 5 παρά μία κοπέλα, μία κυρία, δεν ξέρω σε τι κατάσταση ήταν, πέρασε με πάνω από 130 χιλιόμετρα ένα κόκκινο φανάρι. Ήμουνα με τους συνεργάτες μου, πέντε άτομα στη στροφή που είναι για το Rodos Palace, το τελευταίο δευτερόλεπτο σωθήκαμε.

Σε παρακαλώ πολύ, αν σου μεταφέρει κάποιος αυτό το story, αν το δεις, την επόμενη φορά, σε παρακαλώ όταν πιεις, να μην πάρεις το αυτοκίνητό σου γιατί είναι δεδομένο ότι ή θα σκοτωθείς ή θα σκοτώσεις άνθρωπο" είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, ο οποίος πριν λίγο καιρο είχε ξεσπάσει και για τις φωτιές.

«Η συνέχεια στα δικαστήρια»

Με μια επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, ο ΣΚΑΙ αποκάλυψε πως στο τιμόνι της παρουσίασης του Big Brother θα βρίσκονται τελικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα. Φυσικά, ο Γιώργος Τσαλίκης, που κινείται νομικά πλέον απέναντι στον σταθμό, σχολίασε την εν λόγω εξέλιξη.

Ο γνωστός τραγουδιστής λοιπόν δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram και για μια ακόμη φορά έδωσε ραντεβού με το κανάλι στα δικαστήρια.

"Λοιπόν παιδιά μου θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας, κάτι που τόσο καιρό κυκλοφορούσε σαν δημοσιογραφική πληροφορία, ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές του Big Brother ενώ εγώ είχα υπογράψει κάτι που με τα βδελυγμίας η κυρία Μαραγκουδάκη μου έλεγε όχι- όχι δεν ισχύει, δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση, κάτι που παίζανε τα sites, τα blogs και εκπομπές ενώ είχα υπογράψει ένα πολύ δεσμευτικό συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ, τελικά σήμερα ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές φυσικά ήταν αυτοί που σας ανέφερα τόσο καιρό και που λέγανε τα sites και τα blogs.

Βέβαια ο ΣΚΑΙ σήμερα φρόντισε να κάνει και μια κίνηση, δε θα σας την πω τώρα, επιφυλάσσομαι, όχι καλή κίνηση, οπότε παιδιά υπογράψτε συμβόλαια, όλα καλά δε καλύπτεστε σε τίποτα. Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση. Η συνέχεια στα δικαστήρια!"