Δούκισσα Νομικού: Η ανάρτηση που έφερε την αντίδραση των ακολούθων της - Χιλιάδες σχόλια μέσα σε λίγα λεπτά

Πανικός στο προφίλ της! Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δούκισσα Νομικού: Η ανάρτηση που έφερε την αντίδραση των ακολούθων της - Χιλιάδες σχόλια μέσα σε λίγα λεπτά

Πανικό στα social media προκάλεσε μέσα σε λίγα λεπτά η Δούκισσα Νομικού. Η όμορφη παρουσιάστρια προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η οποία έφερε ποικίλλες αντιδράσεις από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τα χαρμόσυνα νέα που ανακοίνωσε, η Δούκισσα δημοσίευσε μια φωτογραφίες της στην οποία σχεδόν δεν αναγνωρίσαμε ότι είναι εκείνη, μιας και είναι με καστανά μαλλιά!

Φυσικά, η ίδια δεν τα έβαψε, αλλά πειραματίστηκε με μερικά φίλτρα, κάτι που αμέσως αντιλήφθηκαν οι followers της. Οι περισσότεροι από αυτούς έσπευσαν να την προειδοποιήσουν πως το σκούρο καστανό δεν είναι το χρώμα της, ενώ άλλοι την ενθάρρυναν για μια αλλαγή.

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού με καστανά μαλλιά που προκάλεσε αντιδράσεις

Η συγκινητική ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού από τις διακοπές της

Η Δούκισσα Νομικού απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί του πατέρα της στην Σχοινούσα, καθώς βρίσκεται με την αγαπημένη της οικογένεια. Δείτε επίσης την τρομερή αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media καθώς δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα καθώς ποσταρε ένα αισιόδοξο κείμενο σχετικά με τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ελλάδα.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Ήρθαμε με τα παιδιά στο νησί του μπαμπά μου, το νησί που μεγάλωσα με τον αδερφό μου. Στην όμορφη Σχοινούσα.

Όσο ωραίο είναι να μπορείς να επιστρέφεις στο σπίτι σου, στην πατρίδα σου, τόσο τρομακτικό είναι να τη βλέπεις να χάνεται και μαζί της οι κόποι σου, οι αναμνήσεις σου να γίνονται στάχτη. Ας προστατέψουμε τα σπίτια και την πατρίδα όλων. Ας προστατέψουμε τη γη μας.

Το οφείλουμε στα παιδιά μας. Και στα παιδιά των παιδιών μας. Υπάρχει ελπίδα. Μέσα στην τόση θλίψη, συγκινήθηκα όταν είδα όλο τον κόσμο να συσπειρώνεται για να συνεισφέρει. Αγάπη. Ανθρωπιά. Αλληλεγγύη. Όταν είμαστε ενωμένοι καταφέρνουμε θαύματα, γιατί να είμαστε «απέναντι»; Σας στέλνω όλη μου την αγάπη».