Στιγμές ευτυχίας στην οικογένεια της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Γενέθλια για την κορούλα τους! Η εντυπωσιακή τούρτα και οι φωτογραφίες από το πάρτι στο σπίτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας στην οικογένεια της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας έζησε η Δούκισσα Νομικού μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη στο σπίτι τους, καθώς η κορούλα τους γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλια της. Η μικρή τους έχει μεγαλώσει πάρα πολύ και η φωτογραφία της που δημοσίευσε η παρουσιάστρια, θα σε ξετρελάνει.

Η Δούκισσα και ο Δημήτρης, είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, το οποίο ωστόσο θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλο που μοιράζονται διάφορες αναρτήσεις με τους διαδικτυακούς τους φίλους από την καθημερινότητα τους, αποφεύγουν να δείχνουν τα προσωπάκια των παιδιών τους.

Οι φωτογραφίες από το πάρτι της κόρης Νομικού - Θεοδωρίδη

Χθες λοιπόν 26/9, η μικρή Αναστασία γιόρτασε τα γενέθλια της με τους γονείς της στο σπίτι και η τρυφερή μανούλα, Δούκισσα Νομικού, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από το μίνι πάρτι τους, μετά την ευχάριστη αποκάλυψη που έγινε σχετικά με τα επαγγελματικά της παρουσιάστριας.

Φωτογραφίες από το διώροφο σπίτι - παιδότοπο της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Εντυπωσιακό δεν είναι μόνο το σπίτι τους στην Μύκονο με την πισίνα και την ασύλληπτη θέα, αλλά και η μονοκατοικία της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στην Αθήνα. Το ζευγάρι έχει μια απίστευτη μονοκατοικία διώροφη, με τεράστια κήπο για να παίζουν τα παιδιά.

Δούκισσα και Δημήτρης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 10 Ιουνίου 2018, παρουσία συγγενών και φίλων, ενώ η η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Σάββας και η κόρη τους Αναστασία. Από τότε η παρουσιάστρια έχει αφιερωθεί στον άνδρα και τα παιδιά της.

Το σπίτι τους μάλιστα είναι το ιδανικό και για τους τέσσερις τους. Είναι διώροφο και πολύ φωτεινό. Το σαλόνι τους μάλιστα είναι σαν παιδότοπος αφού εκτός του είναι πολύ μεγάλο είναι και γεμάτο με παιχνίδι για να παίζουν τα μικρά τους.

Επίσης, η Δούκισσα Νομικού έχει φτιάξει το δικό της δωμάτιο ντουλάπα για να χωράνε τα ρούχα της.

Φωτογραφίες από το διώροφο σπίτι - παιδότοπο της Δούκισσας νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Δούκισσα Nομικού Δημήτρης Θεοδωρίδης σπίτι

Δούκισσα Nομικού σπίτι

Δούκισσα Nομικού Δημήτρης Θεοδωρίδης βιλα