Σε σχέση με γνωστή τραγουδίστρια ο Άνθιμος Ανανιάδης - Είναι ξανθιά και πανέμορφη

Το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόου μπιζ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε σχέση με γνωστή τραγουδίστρια ο Άνθιμος Ανανιάδης - Είναι ξανθιά και πανέμορφη

Πανικό πρόκειται να φέρει το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόου μπιζ. Ο λόγος για τον Άνθιμο Ανανιάδη και την Ιρένε Τροστ, ένα ειδύλλιο που αποκαλύφθηκε το πρωί της Δευτέρας (27/9) στην εκπομπή “Breakfast@star”.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κωστή Παπαποστόλου, ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια είναι μαζί τέσσερις μήνες ενώ στο παρελθόν ήταν ξανά ζευγάρι.

Ωστόσο και οι δύο προσπαθούν να κρατήσουν τον έρωτά τους κάτω από άκρα μυστικότητα ενώ μάλιστα κανείς δεν από τους δύο δεν ακολουθιέται στο instagram. Πριν λίγο καιρό, στο μεταξύ, ο φακός τσάκωσε την Ιρένε για καφέ με πρώην παίκτη του Survivor.

Η αποκάλυψη για την σχέση Άνθιμου - Ιρένε

Η συγκίνηση του Άνθιμου για τον Κώστα Βουτσά

Ο Άνθιμος Ανανιάδης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του Κώστα Βουτσά, όπου πέρασε ακριβώς έναν χρόνος από τότε που έφυγε από την ζωή.

O σπουδαίος ηθοποιός παρουσίασε μέσα σε όλα και την τελευταία ταινία που έπαιξε το είδωλο του παλιού ελληνικού κινηματογράφου για αυτό και μαζί του βρισκόταν μαζί με τον Costas Mandylor, μιας και πρωταγωνιστούν στο The Greek Job.

Παράλληλα, ο Άνθιμος αναφέρθηκε και στον Κώστα Βουτσά, καθώς τον μεγάλωσε και καθόρισε την καριέρα του ολοκληρωτικά. Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο Κώστας Βουτσάς πρόλαβε και έκανε κάποια γυρίσματα για την ταινία του.

Συγκεκριμένα, είπε: «Τον χάσαμε όταν γυριζόταν η ταινία. Εκεί που ετοιμαζόμασταν να κάνουμε μια σκηνή με καταστροφή τον πήραμε τηλέφωνο αλλά ήταν ήδη στο νοσοκομείο. Έφυγε σε έναν μήνα. Είναι το πνεύμα του εκεί. Επίσης να πω μια άλλη ιστορία. Χρόνια έλεγα ότι θα κάνω μια ταινία που θα κάνει τον πατέρα μου.

Βρέθηκε ένας φίλος μου που ο παππούς του είναι ίδιος ο Κώστας Βουτσάς, είναι 88 χρονών και μας βοηθάει να τελειώσουμε τα πλάνα του και τον ευχαριστώ για όλα».