Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτό είναι το κοντέινερ 40 τετραγωνικών που ζει ο Σπύρος Φωκάς - Το βλέπουμε για πρώτη φορά

Η κάμερα του ALPHA βρέθηκε στο μέρος που μένει ο γνωστός ο ηθοποιός

Αυτό είναι το κοντέινερ 40 τετραγωνικών που ζει ο Σπύρος Φωκάς - Το βλέπουμε για πρώτη φορά
News 27.09.2021 22:15
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Δευτέρας (27/9), η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη βρέθηκαν για πρώτη φορά στον χώρο που μένει ο Σπύρος Φωκάς.

Ο καλός του φίλος, Θοδωρής Σεργιάδης, μίλησε για την καθημερινότητα του γνωστού ηθοποιού στην Κόρινθο και συγκλόνισε με τις δηλώσεις του, το ίδιο και η σύζυγός του.

Οι δηλώσεις του φίλου του Σπύρου Φωκά και το κοντέινερ που μένει

«Από ότι είδατε, είναι μια σχεδόν βιομηχανική περιοχή και το σπίτι είναι στο πουθενά. Σπίτι σε εισαγωγικά, βέβαια, γιατί είναι ένα κοντέινερ 40 τετραγωνικών. Μπαλκόνια δεν υπάρχουν, μέσα βρίσκεται ο Σπύρος Φωκάς και μπάζει χειμώνα καλοκαίρι.

Όταν ο Σπύρος βγήκε μετά από 60 μέρες από το νοσοκομείο, βρήκε στο ρολόι της ΔΕΗ ένα χαρτάκι πως του κόπηκε το ρεύμα. Το οποίο ρεύμα επανενώθηκε με παρέμβαση του Γιώργου Σταμάτη και του Γρηγόρη Δημητριάδη από το Μαξίμου. Είναι 84 ετών, προσπάθεια γίνεται αλλά πρέπει να υπάρξουν μερικές αλλαγές στη ζωή του.

Το μοναδικό εισόδημα που υπάρχει είναι η τιμητική σύνταξη που έχει ο Σπύρος Φωκάς, 620 ευρώ. Τα φάρμακα που αγοράζει είναι της τάξης των 150 ευρώ τον μήνα μόνο για συμμετοχή. Στην ουσία βοηθάει ο έξω κόσμος για το φαγητό. Σήμερα οι αντιδράσεις που έχει πολλές φορές ο Σπύρος Φωκάς είναι κάποιο δάκρυ ενώ μερικές φορές αντιδράει κάπως νευρικά».

Λίγα λόγια για τον Σπύρο Φωκά και την καριέρα του

Ο Σπύρος Φωκάς είναι Έλληνας ηθοποιός με καριέρα στο εξωτερικό. Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 17 Αυγούστου το 1937. Έπαιξε σε πολλές ξένες ταινίες.Το πραγματικό του όνομα είναι Ανδρουτσόπουλος Σπύρος.

Φιλμογραφία

  • Της αγάπης μαχαιριά (2006) TV σειρά .... Aντώνης Σταματάκης
  • Olympiad 448 BC: Olympiad of Ancient Hellas (2004) .... Eμπεδοκλής
  • Ospite segreto, L' (2003) ....Θειος
  • Στη σκιά του Lemmy Caution (2002) .... Ρωμαίος
  • Αλέξανδρος και Aiche (2001)
  • Βίτσια γυναικών (2000)
  • Δυο Ξένοι Επεισόδιο (1999) Tv σείρα
  • Nυχτερινό δελτίο (1998) TV σειρά
  • Ύψωμα 33 (1998)
  • Barone, Il" (1996) (mini) TV σειρά .... Calo Costa vieux
  • Μπίζνες στα Βαλκάνια (1996)
  • Ο δραπέτης του φεγγαριού (1994)
  • Happy Holiday" .... Nίκος
  • Der Star (1993) TV Eπεισόδιο.... Nίκος
  • Ανατομία Ενός Εγκλήματος (1992-1995) TV σειρά
  • Μέχρι Θανάτου TV Eπεισόδιο
  • Δράκος TV Eπεισόδιο
  • Σαλώμη TV Eπεισόδιο

Σπύρος Φωκά χρέη νοσοκομείο

  • Τολμηρές Ιστορίες (1994-1995) TV σειρά
  • Ταξίδι του μέλιτος TV Επεισόδιο
  • Το πεθαμένο λικέρ (1992)
  • Murder, She Wrote"
  • The List of Yuri Lermentov (1991) TV Eπεισόδιο .... Constantin Kesmek
  • Errore fatale (1991/I) (TV) .... Luca
  • Το Γαλάζιο Διαμάντι (1991) TV σειρά
  • Ricatto 2, Il" (1991) (mini) TV σειρά
  • White Palace (1990) (χωρίς το όνομά του στους τίτλους) ....
  • George Gorille, Le" Le Gorille dans le Cocotier (1990)
  • TV Eπεισόδιο .... Πρίγκιπας Aziz
  • Tre colonne in cronaca (1990) .... Anthony Bassouri
  • The Serpent of Death (1989) .... Σταύρος
  • Ράμπο 3 (1988) .... Masoud (Αφγανός ηγέτης των mujahadeen)
  • Ricatto, Il" (1988) (mini) TV σειρά .... Karsan
  • Mistress (1987) (TV)
  • Black Tunnel (1986)
  • The Jewel of the Nile (1985) .... Omar
  • Παρεξήγηση (1983)
  • Αναμέτρηση (1982)
  • Σουβλίστε τους (1981)
  • Σόνια (1980)
  • Διαμάντια (1979)
  • Holocaust 2000 (1977) .... Harbin
  • A Matter of Time (1976)
  • Legge violenta della squadra anticrimine, La (1976)
  • Alle origini della mafia" (1976) (mini) TV σειρά
  • Mark il poliziotto spara per primo (1975) .... Borelli
  • Flavia, la monaca musulmana (1974)
  • Xωρίς ανάσα (1973) TV σειρά
  • Shaft in Africa (1973) .... Marco Sassari
  • Baciamo le mani (1973) .... Luca Ferrante
  • Amante dell'orsa maggiore, L' (1972)
  • Lui per lei (1972)
  • Corbari (1970)
  • Basta guardarla (1970) .... Fernando
  • Zorro alla corte d'Inghilterra (1969) .... Pedro Suarez/Zorro
  • Μπροστά στην αγωνία (1968)
  • Εκείνοι που ξέρουν να αγαπούν (1968)
  • Η ζωή ενός ανθρώπου (1968)
  • Odia il prossimo tuo (1968) (ως Clyde Garner) .... Ken Dakota
  • Ψωμί για έναν δραπέτη (1967) .... Giovanni
  • Ο δραπέτης (1967)
  • Ο φόβος (1966) .... Nίκος
  • Έρωτας στην καυτή άμμο (1966) .... Στέφας
  • Στεφανία (1966) .... γιατρός
  • Ντάμα σπαθί (1966) .... Alexander
  • Τα σκαλοπάτια (1966)
  • Une balle au coeur (1965) .... Navarra
  • Εγωισμός (1964) .... Κώστας
  • Via Margutta (1963) .... Marco Belli
  • Uomo da bruciare, Un (1962) .... Jachino
  • Diciottenni al sole (1962) .... Johnny
  • Η απολύτρωσις (1961)
  • Psycosissimo (1961) .... Pietro, l'autista
  • Ο Ρόκο και τ' Αδέλφια του (1960) (ως Spiros Focas) .... Vincenzo Parondi
  • Messalina Venere imperatrice (1960) .... Lucio Massimo
  • Λίγος ο λεβέντης (1959)
  • Διακοπές στην Κολοπετινίτσα (1959)
  • Ματωμένο ηλιοβασίλεμα (1959)
  • Morte di un amico (1959) .... Bruno

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σπύρος Φωκάς: Συγκλονίζει η εικόνα του από το νοσοκομείο

Δύσκολες ώρες για τον Σπύρο Φωκά - Η έκκληση της οικογένειας του για βοήθεια

Share