Συγκινημένη η Κέλλυ Κελεκίδου - Η έκπληξη του Νίκου Κουρκούλη λίγο πριν την πρεμιέρα του J2US

Την μοιράστηκε φυσικά με τους followers της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινημένη η Κέλλυ Κελεκίδου - Η έκπληξη του Νίκου Κουρκούλη λίγο πριν την πρεμιέρα του J2US

Την λαμπερή πρεμιέρα του Just the two of us παρακολουθήσαμε το προηγούμενο Σάββατο. Μια από τις coaches είναι η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία διαγωνίζεται με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η πρώτη τους εμφάνιση ήταν αρκετά καλή και δέχτηκαν θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή. Μάλιστα, η όμορφη τραγουδίστρια, λίγο πριν την πρεμιέρα του μουσικού σόου, δέχτηκε μια τρυφερή έκπληξη από την οικογένειά της.

Ο σύζυγός της, συγκεκριμένα, Νίκος Κουρκούλης και τα παιδιά τους Ραφαήλ και Ελπινίκη της έστειλαν μια ανθοδέσμη, την οποία φυσικά μοιράστηε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Στην κάρτα έγραφε: «Καλή αρχή. Σ αγαπάμε και είμαστε κοντά σου. Νίκος – Ραφαήλ – Ελπινίκη» με την Κέλλυ Κελεκίδου να σχολίαζει: «Είστε η δύναμή μου».

Η έκπληξη του Νίκου Κουρκούλη στην Κέλλυ Κελεκίδου

 Κέλλυ Κελεκίδου η έκπληξη του Νίκου Κουρκούλη λίγο πριν την πρεμιέρα του J2US

Αυτά είναι όλα όσα είπε η Κέλλυ Κελεκίδου για τη σχέση της με τον Νίκο Κουρκούλη και τα παιδιά τους

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης είναι ένα από τα ζευγάρια που έχουν δημιουργήσει έναν δυνατό δεσμό και μια πανέμορφη οικογένεια. Η καλλονή τραγουδίστρια εκτιμάει πολύ τον σύζυγό της και αυτό είναι ολοφάνερο. Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα μίλησε για τον Νίκο Κουρκούλη, τη σχέση τους και την οικογενειακή τους ζωή.

Η όμορφη Κέλλυ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν αποκάλυψε ποιο είναι το "μυστικό" για μία ισορροπημένη και πετυχημένη σχέση. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα παιδιά τους, στον Νίκο και τη στάση του απέναντί τους και γενικότερα το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο σπίτι. Διαβάστε παρακάτω την απολαυστική συνέντευξη.

Ο Νίκος Κουρκούλης είναι σταρ;

Ο Νίκος είναι μια κατηγορία από μόνος του, αυτό άλλωστε το έχει αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων. Είναι ένα αυτοδημιούργητο παιδί, έχει μάθει μόνος του κιθάρα, πιάνο, και μόνος του έχει καταφέρει πάρα πολλά πράγματα, γιατί από μικρός ήθελε ν’ ασχοληθεί 100% μ’ αυτό. Αγγίζει μια γκάμα που περιλαμβάνει πάρα πολλά είδη τραγουδιών, μπορεί να τραγουδάει άπειρες ώρες, είναι ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης.

Μοιράζεσαι μαζί του τη ζωή σου, ενώ είσαι κι εσύ στον ίδιο χώρο... Μπορείς να τον αξιολογήσεις αντικειμενικά;

Ναι, σαφέστατα, γιατί καθένας έχει τη δική του γνώμη, όσον αφορά στο θέμα των επιλογών του, είμαστε και οι δύο πολύ αυστηροί κριτές, ο ένας με τον άλλον.

Κέλλυ Κελεκίδου Κουρκούλης Σχέση Συνέντευξη

Ακούει ο ένας τον άλλον;

Όχι πάντα, γιατί είμαστε κι οι δύο ισχυρές προσωπικότητες, αλλά ο ένας βάζει τον άλλον στη διαδικασία να σκεφτεί ξανά κι ίσως στη δεύτερη σκέψη ν’ αλλάξει γνώμη, όχι, όμως, γιατί τον επηρέασα εγώ ή ο Νίκος εμένα. Από εκεί και πέρα, αν κάποιος από τους δύο μας επιλέξει κάτι και το θεωρήσει σωστό, ούτε εγώ ούτε εκείνος επεμβαίνει, είναι σεβαστό να μην πνίγει τον άλλον, να μην τον καταπιέζει.

Τι μπαμπάς είναι ο Νίκος Κουρκούλης;

Αγαπάει τρελά τα παιδιά του, πολλές φορές δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποιες ευθύνες, οι οποίες είναι ισχυρές, δηλαδή πάντα θ’ ακούσεις κι ένα: «Κέλλυ...» Λέει... λέει... αλλά είναι ένας χαζομπαμπάς, η κόρη του τον κάνει ό,τι θέλει, αλλά ο Νίκος γενικότερα, παρ’ όλο που δεν του φαίνεται, θα μιλήσει μια φορά και... αυτός, νομίζω, είναι κι ο ρόλος του παραδοσιακού μπαμπά. Οι μαμάδες μπορούμε να πούμε κάτι 15-20 φορές...

"Λένε συνέχεια ότι χωρίζω, δεν μπορώ να..." είπε πρόσφατα η όμορφη τραγουδίστρια. Διαβάστε εδώ.